Kocaeli İl Jandarma Komutanı değişti

Asayiş 28.07.2020 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli İl Jandarma Komutanı değişti

Kocaeli İl Jandarma Komutanı, Kıdemli Albay Ümit İlbayı oluyor. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndaki atama, terfi ve emekliye sevk kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı. Tunceli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Ümit İlbayı, Kocaeli İl Jandarma Komutanı oldu. Resmi Gazete’de yer alan karara göre; Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Tümgeneral Halis Zafer Koç Jandarma Genel Komutan Yardımcılığına, Sahil Güvenlik Personel Başkanı Tuğamiral Cengiz Ünver Sahil Güvenlik Genel Komutan Yardımcılığına atandı. Kararla ayrıca; 6 albay tuğgeneral ve tuğamiralliğe, 1 tuğgeneral tümgeneralliğe terfi etti. 4 general ve 24 albayın emekliliğe sevk edildiği kararla, 22 general de yeni görevlere atandı. 35 il jandarma komutanlığına 28’i albay, 7’si general rütbesinde atama yapıldı. İLBAYI KOCAELİ İL JANDARMA KOMUTANI Bu değişiklikler kapsamında, Tunceli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Ümit İlbayı, Kocaeli İl Jandarma Komutanı olarak atandı.  Halen Kocaeli İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Jandarma Kıdemli Albay Osman Aslan’ın yeni görev yeri henüz açıklanmadı.  

Kocaeli İl Jandarma Komutanı, Kıdemli Albay Ümit İlbayı oluyor. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndaki atama, terfi ve emekliye sevk kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı. Tunceli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Ümit İlbayı, Kocaeli İl Jandarma Komutanı oldu.

Resmi Gazete’de yer alan karara göre; Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Tümgeneral Halis Zafer Koç Jandarma Genel Komutan Yardımcılığına, Sahil Güvenlik Personel Başkanı Tuğamiral Cengiz Ünver Sahil Güvenlik Genel Komutan Yardımcılığına atandı. Kararla ayrıca; 6 albay tuğgeneral ve tuğamiralliğe, 1 tuğgeneral tümgeneralliğe terfi etti. 4 general ve 24 albayın emekliliğe sevk edildiği kararla, 22 general de yeni görevlere atandı. 35 il jandarma komutanlığına 28’i albay, 7’si general rütbesinde atama yapıldı.

İLBAYI KOCAELİ İL JANDARMA KOMUTANI

Bu değişiklikler kapsamında, Tunceli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Ümit İlbayı, Kocaeli İl Jandarma Komutanı olarak atandı.  Halen Kocaeli İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Jandarma Kıdemli Albay Osman Aslan’ın yeni görev yeri henüz açıklanmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.