KOCAELİ KONSERE DOYACAK..!

Kocaeli 13.02.2016 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOCAELİ KONSERE DOYACAK..!

Kentimiz sosyal açıdan oldukça fakir bir kent

Neredeyse tek bir mekan yok akşamları canlı müzik eşliğinde yemek yiyebileceğiniz, arkadaşlarınızla rahat rahat gidip eğlenebileceğiniz... Neyse ki Hayal Kahvesi geldi. Ülke genelinde birçok ilde yıllardır sevilen sanatçıları ağırlayan Hayal Kahvesi, yeni yılla birlikte ilimizde de hizmet vermeye başlamıştı. İlk olarak 31 Aralık 2015’te İskender Paydaş veOrkestrası’yla İzmitliler’e farklı bir yılbaşı eğlencesi sunan Hayal Kahvesi Kocaeli, ilerleyen zamanlarda da sevilen sanatçılardan; Can Gox, Ferhat Göçer, Selami Şahin gibi isimleri ağırladı. Ayrıca, kentimizin yetiştirdiği önemli rock gruplarındanMary Jane’in de her Cumartesi sahne aldığı Hayal Kahvesi Kocaeli, önümüzdeki günlerde de önemli isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. Önümüzdeki 2-3 ayı dolu dolu geçirecek olan Hayal Kahvesi Kocaeli’yle İzmitliler adeta konsere doyacak. Hayal Kahvesi Kocaeli’de en yakın tarihte, ‘Sufle’ sevilen cover parçalarıyla 17 Şubat Çarşamba saat 21.30’da sahne alacak. Sonrasında ise Hayal Kahvesi Kocaeli, 20 Şubat Cumartesi günü saat 20.30’da rock müziğin sevilen isimlerindenTeoman’ı ağırlayacak. Hayal Kahvesi Kocaeli’de daha sonra ise; 26 Şubat Cuma günü Halil Sezai, 27 Şubat Cumartesi Ercüneyt Özdemir, 4 Mart Cuma Nilüfer, 9 Mart Çarşamba Can Gox, 11 Mart Cuma Redd, 18 Mart Cuma Göksel ve 29 Mart Salı günü ise Hakan Altun ile Hüsnü Şenlendirici sahne alacak.
Kentimiz sosyal açıdan oldukça fakir bir kent

Neredeyse tek bir mekan yok akşamları canlı müzik eşliğinde yemek yiyebileceğiniz, arkadaşlarınızla rahat rahat gidip eğlenebileceğiniz...

Neyse ki Hayal Kahvesi geldi.

Ülke genelinde birçok ilde yıllardır sevilen sanatçıları ağırlayan Hayal Kahvesi, yeni yılla birlikte ilimizde de hizmet vermeye başlamıştı.

İlk olarak 31 Aralık 2015’te İskender Paydaş veOrkestrası’yla İzmitliler’e farklı bir yılbaşı eğlencesi sunan Hayal Kahvesi Kocaeli, ilerleyen zamanlarda da sevilen sanatçılardan; Can Gox, Ferhat Göçer, Selami Şahin gibi isimleri ağırladı.

Ayrıca, kentimizin yetiştirdiği önemli rock gruplarındanMary Jane’in de her Cumartesi sahne aldığı Hayal Kahvesi Kocaeli, önümüzdeki günlerde de önemli isimleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Önümüzdeki 2-3 ayı dolu dolu geçirecek olan Hayal Kahvesi Kocaeli’yle İzmitliler adeta konsere doyacak.

Hayal Kahvesi Kocaeli’de en yakın tarihte, ‘Sufle’ sevilen cover parçalarıyla 17 Şubat Çarşamba saat 21.30’da sahne alacak.

Sonrasında ise Hayal Kahvesi Kocaeli, 20 Şubat Cumartesi günü saat 20.30’da rock müziğin sevilen isimlerindenTeoman’ı ağırlayacak.

Hayal Kahvesi Kocaeli’de daha sonra ise; 26 Şubat Cuma günü Halil Sezai, 27 Şubat Cumartesi Ercüneyt Özdemir, 4 Mart Cuma Nilüfer, 9 Mart Çarşamba Can Gox, 11 Mart Cuma Redd, 18 Mart Cuma Göksel ve 29 Mart Salı günü ise Hakan Altun ile Hüsnü Şenlendirici sahne alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.