Kocaeli kontrollü hayata hazır!

Kocaeli 06.06.2020 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli kontrollü hayata hazır!

Büyükşehir Belediyesi SEKA Kâğıt Müzesi ve Kocaeli Bilim Merkezi, yeni normalleşme tedbirleri ile hizmet vermeye başladı  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren SEKA Kâğıt Müzesi ve Kocaeli Bilim Merkezi 1 Haziran itibariyle yeniden hizmet vermeye başladı. İki merkezde Koronavirüs (Covid-19) ile mücadelenin yeni döneminde aldığı tedbirlerle ziyaretçilerini ağırlamaya hazır. KURALLAR BELİRLENDİ Yeni dönemde ziyaretçiler, ana giriş kapısında uzaktan temassız ateş ölçümleri yapılarak kabul edilirken, gezi alanında aynı anda Kâğıt Müzesi’nde 100, Bilim Merkezi’nde ise 90 kişi bulunabiliyor. Tüm alanlar düzenli dezenfekte edilirken, ana giriş, galeriler, salonlar ve sergileme alanlarında uyarı levhaları ziyaretçileri bilgilendiriyor. HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ Maskesiz girişlere izin verilmezken, alanlarda yer alan oturma grupları ve banklar sosyal mesafe kurallarına göre yeniden düzenlenmiş durumda. Ana giriş kapısı, salonlar, galeriler ve sergileme alanlarında dezenfektan dispanserleri yer alırken, yine alınan tedbirler doğrultusunda Bilim Kafe ve mescitler bu süreçte ziyaretçilerin kullanımına kapalı durumda.

Büyükşehir Belediyesi SEKA Kâğıt Müzesi ve Kocaeli Bilim Merkezi, yeni normalleşme tedbirleri ile hizmet vermeye başladı 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren SEKA Kâğıt Müzesi ve Kocaeli Bilim Merkezi 1 Haziran itibariyle yeniden hizmet vermeye başladı. İki merkezde Koronavirüs (Covid-19) ile mücadelenin yeni döneminde aldığı tedbirlerle ziyaretçilerini ağırlamaya hazır.

KURALLAR BELİRLENDİ

Yeni dönemde ziyaretçiler, ana giriş kapısında uzaktan temassız ateş ölçümleri yapılarak kabul edilirken, gezi alanında aynı anda Kâğıt Müzesi’nde 100, Bilim Merkezi’nde ise 90 kişi bulunabiliyor. Tüm alanlar düzenli dezenfekte edilirken, ana giriş, galeriler, salonlar ve sergileme alanlarında uyarı levhaları ziyaretçileri bilgilendiriyor.

HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Maskesiz girişlere izin verilmezken, alanlarda yer alan oturma grupları ve banklar sosyal mesafe kurallarına göre yeniden düzenlenmiş durumda. Ana giriş kapısı, salonlar, galeriler ve sergileme alanlarında dezenfektan dispanserleri yer alırken, yine alınan tedbirler doğrultusunda Bilim Kafe ve mescitler bu süreçte ziyaretçilerin kullanımına kapalı durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.