Kocaeli Medicalpark’tan önemli hizmet

Sağlık 24.04.2020 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli Medicalpark’tan önemli hizmet

Kocaeli Medicalpark Hastanesi Genel Cerrahi ve Onkoloji Uzmanı Coşkun Polat, koronavirüs salgını nedeniyle birçok hastanenin pandemi hastanesi niteliğinde çalıştığını ifade ederek, Medicalpark olarak ne gibi hizmetler verdiklerini gazetemize anlattı. Sağlık çalışanları ve personelleri olarak zorlu süreçte büyük bir özveri ile çalıştıklarını kaydeden Polat, Kocaeli’deki Umuttepe, Körfez ve Seka gibi hastanelerin pandemi hastane olarak çalıştığını kaydederek, Kocaeli Medicalpark Hastanesi olarak kanser hastaları için ayrı bir birim oluşturduklarını vurguladı. AYRI BİR STERİL ORTAM OLUŞTURDUK Prof.Dr.Polat, “Koronavirüs gibi ciddi bir salgın döneminde diğer hastalarımızı da asla ihmal etmiyoruz. Bunun için ayrı bir alan oluşturarak kanser hastalarımıza da hizmet veriyoruz. Ulusumuz adına her kayıp bizim için çok önemli. Onkoloji vakalarını ayrı bölümlerde organize ederek bu hastalara yardımcı oluyoruz. Bunun için ayrı bir steril ortam oluşturduk. Tıbbi onkoloji, radyasyon onkolojisi, cerrahi onkolojisi, nükleer tıp birimleri oluşturarak, multidisipliner değerlendirmeye sunuluyor. Aynı zamanda bunları tamamını devlet karşıladığı için ekstra bir ücret istenmiyor” ifadelerine yer verdi.

Kocaeli Medicalpark Hastanesi Genel Cerrahi ve Onkoloji Uzmanı Coşkun Polat, koronavirüs salgını nedeniyle birçok hastanenin pandemi hastanesi niteliğinde çalıştığını ifade ederek, Medicalpark olarak ne gibi hizmetler verdiklerini gazetemize anlattı. Sağlık çalışanları ve personelleri olarak zorlu süreçte büyük bir özveri ile çalıştıklarını kaydeden Polat, Kocaeli’deki Umuttepe, Körfez ve Seka gibi hastanelerin pandemi hastane olarak çalıştığını kaydederek, Kocaeli Medicalpark Hastanesi olarak kanser hastaları için ayrı bir birim oluşturduklarını vurguladı.

AYRI BİR STERİL ORTAM OLUŞTURDUK

Prof.Dr.Polat, “Koronavirüs gibi ciddi bir salgın döneminde diğer hastalarımızı da asla ihmal etmiyoruz. Bunun için ayrı bir alan oluşturarak kanser hastalarımıza da hizmet veriyoruz. Ulusumuz adına her kayıp bizim için çok önemli. Onkoloji vakalarını ayrı bölümlerde organize ederek bu hastalara yardımcı oluyoruz. Bunun için ayrı bir steril ortam oluşturduk. Tıbbi onkoloji, radyasyon onkolojisi, cerrahi onkolojisi, nükleer tıp birimleri oluşturarak, multidisipliner değerlendirmeye sunuluyor. Aynı zamanda bunları tamamını devlet karşıladığı için ekstra bir ücret istenmiyor” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.