Kocaeli’nin En Büyük Kültür Merkezleri Çayırova’da

Çayırova 11.04.2017 - 15:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli’nin En Büyük Kültür Merkezleri Çayırova’da

Çayırova Belediyesi’nin dev projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ile Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi projeleri hızla ilerliyor.

Kocaeli’nin En Büyük Kültür Merkezleri Çayırova’da   Çayırova Belediyesi’nin dev projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ile Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi projeleri hızla ilerliyor.   50 Milyon Liralık 2 Dev Tesis   50 Milyon Liralık maliyetle her iki Kültür Merkezinin inşaat çalışmalarına devam eden belediye, Çayırova’nın 2 yeni dev tesisle tanışması adına yoğun bir çalışma programı sergiliyor. Her iki Kültür Merkezi projelerine hemen hemen aynı anda başlayan kurum, Cumhuriyet Mahallesindeki projeye 15 Milyon Lira, Yenimahalle’deki projeye ise 35 Milyon Lira harcayacak.   Cumhuriyet Mahallesinde Yeni Bir Kültürel Alan Oluşuyor   İlçenin değişim ve dönüşümünde önemli rol oynayacak Kültür Merkezleri projelerinin biri Cumhuriyet Mahallesinde inşa ediliyor. Şekerpınar bölgesinin ve ilçenin tamamına hitap edebilecek kapasitede inşası süren projede 600 kişilik düğün salonu, öğrenciler ve velilere yönelik eğitim, spor, kültür ve sosyal faaliyetler için son derece modern derslikler, çok amaçlı salon ve sanat, müzik atölyeleri yer alacak.   Kocaeli’nin En Büyüğü   Bir diğer Kültür Merkezi yatırımının inşasını ise Yenimahalle’de sürdüren Çayırova Belediyesi, Kocaeli’nin en büyük kültür ve sosyal yatırımını ilçeye kazandırıyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi inşaatına hızla devam eden kurum, bu proje içerisinde ise 800 kişi kapasiteli salon, 4 sinema salonu, 2 nikah salonu ve ilçe kütüphanesine yer verirken, aynı zamanda Anaokulu çağından Üniversiteye kadar her yaştan öğrenciye eğitim, spor ve kültürel imkanlar sunan Anne-Çocuk Kulübü, Bilgievi ve Gençlik Merkezide yine Kültür Merkezi çatısı altında önemli bir hizmet ayağını oluşturuyor.   Demirci, “2017 Yılı Çayırova da Değişim ve Dönüşümün Yılı Oluyor”   Gerçekleştirdiği projelerle Çayırova’nın gelişimini hızlandıran, kentleşme ve kentlileşme hamlesini başlatan Belediye Başkanı Şevki Demirci, devam eden Kültür Merkezleri projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 2017 yılı değişim ve dönüşümün yılı olduğunu dile getiren Demirci, “2014 yılı Mart ayında aldığımız hizmet bayrağını en yükseğe çıkarma adına canla başla çalışıyoruz. İlçemizin eksikliklerini, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirme adına yeni yeni hizmet alanları oluşturarak, dev projelerin adımlarını atıyoruz . Bir günü ikiyle çarptığımız bu hizmet seferberliğinde Çayırova’mızın geleceğini inşa ediyor, ilçemizin sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif alanda büyümesini sağlıyoruz. Toplamda 50 Milyon Liralık 2 dev Kültür Merkezi inşa ediyoruz. Birini Cumhuriyet Mahallesine, diğerini ise Yenimahalle’ye kazandırıyoruz. İçerilerinde sosyal donatı alanları, kültürel ve eğitsel alanlar bulunan bu iki tesisimizi tamamlayarak 2018’e kültür ve yaşam şehri olarak merhaba demeyi hedefliyoruz.” dedi.    
Çayırova Belediyesi’nin dev projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ile Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi projeleri hızla ilerliyor.

Kocaeli’nin En Büyük Kültür Merkezleri Çayırova’da

 

Çayırova Belediyesi’nin dev projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ile Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi projeleri hızla ilerliyor.

 

50 Milyon Liralık 2 Dev Tesis

 

50 Milyon Liralık maliyetle her iki Kültür Merkezinin inşaat çalışmalarına devam eden belediye, Çayırova’nın 2 yeni dev tesisle tanışması adına yoğun bir çalışma programı sergiliyor. Her iki Kültür Merkezi projelerine hemen hemen aynı anda başlayan kurum, Cumhuriyet Mahallesindeki projeye 15 Milyon Lira, Yenimahalle’deki projeye ise 35 Milyon Lira harcayacak.

 

Cumhuriyet Mahallesinde Yeni Bir Kültürel Alan Oluşuyor

 

İlçenin değişim ve dönüşümünde önemli rol oynayacak Kültür Merkezleri projelerinin biri Cumhuriyet Mahallesinde inşa ediliyor. Şekerpınar bölgesinin ve ilçenin tamamına hitap edebilecek kapasitede inşası süren projede 600 kişilik düğün salonu, öğrenciler ve velilere yönelik eğitim, spor, kültür ve sosyal faaliyetler için son derece modern derslikler, çok amaçlı salon ve sanat, müzik atölyeleri yer alacak.

 

Kocaeli’nin En Büyüğü

 

Bir diğer Kültür Merkezi yatırımının inşasını ise Yenimahalle’de sürdüren Çayırova Belediyesi, Kocaeli’nin en büyük kültür ve sosyal yatırımını ilçeye kazandırıyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi inşaatına hızla devam eden kurum, bu proje içerisinde ise 800 kişi kapasiteli salon, 4 sinema salonu, 2 nikah salonu ve ilçe kütüphanesine yer verirken, aynı zamanda Anaokulu çağından Üniversiteye kadar her yaştan öğrenciye eğitim, spor ve kültürel imkanlar sunan Anne-Çocuk Kulübü, Bilgievi ve Gençlik Merkezide yine Kültür Merkezi çatısı altında önemli bir hizmet ayağını oluşturuyor.

 

Demirci, “2017 Yılı Çayırova da Değişim ve Dönüşümün Yılı Oluyor”

 

Gerçekleştirdiği projelerle Çayırova’nın gelişimini hızlandıran, kentleşme ve kentlileşme hamlesini başlatan Belediye Başkanı Şevki Demirci, devam eden Kültür Merkezleri projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 2017 yılı değişim ve dönüşümün yılı olduğunu dile getiren Demirci, “2014 yılı Mart ayında aldığımız hizmet bayrağını en yükseğe çıkarma adına canla başla çalışıyoruz. İlçemizin eksikliklerini, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirme adına yeni yeni hizmet alanları oluşturarak, dev projelerin adımlarını atıyoruz . Bir günü ikiyle çarptığımız bu hizmet seferberliğinde Çayırova’mızın geleceğini inşa ediyor, ilçemizin sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif alanda büyümesini sağlıyoruz. Toplamda 50 Milyon Liralık 2 dev Kültür Merkezi inşa ediyoruz. Birini Cumhuriyet Mahallesine, diğerini ise Yenimahalle’ye kazandırıyoruz. İçerilerinde sosyal donatı alanları, kültürel ve eğitsel alanlar bulunan bu iki tesisimizi tamamlayarak 2018’e kültür ve yaşam şehri olarak merhaba demeyi hedefliyoruz.” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.