GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Kocaeli örnek şehir!”

Siyaset 14.08.2019 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kocaeli örnek şehir!”

AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümünde, Kocaeli İl Başkanı Mehmet İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptığı açıklama ile partisinin kuruluşunu kutladı. AK Parti’nin Kuruluşu’nun 18. Yıldönümünü yayımladığı yazılı mesajla kutlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeliyi, halkımızdan kopmadan, gönüllerinde kurduğumuz güvenle örnek bir şehir haline getirdik” dedi. İŞTE ELLİBEŞ’İN O MESAJI: Siyaset sahnesine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında giren AK Parti, reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bırakarak bugün 18 yaşındadır. Ve milletimize hizmet yolunda gecesini gündüzüne katarak bir anını bile boş geçirmeyen Cumhurbaşkanımız önderliğinde ülkemizi ileri, daha ileri taşımak için diyoruz ki; Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 18… İktidarımız döneminde ülkemizde eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, kentsel dönüşümde, modern şehirlerin kurulmasında adeta çağ atlandı.  Hızlı tren, yeni otoyollar, köprüler, havaalanları, tüneller, şehir hastaneleri, stadyumlar, spor salonları gibi binlerce mega projeye imza atıldı. Daha demokratik ve halk iradesinin direkt devlet yönetimine yansıması amacıyla düne kadar mümkün gözükmeyen anayasal değişiklikler hayata geçirildi. YAŞIMIZ HEP 18 Bitmekte olan şehir hastanesi, yeni şehir stadyumu, hizmete açılan sağlık merkezleri, okullar, yollar, kamu binaları, sosyal hizmet merkezleri, devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları, tramvayı, kongre merkezi, güzel şehrimizi havası, suyu, denizi ve toprağı ile temiz doğasına kavuşturan projeleri ve en önemlisi bütün bunları halkımızdan kopmadan, gönüllerinde kurduğumuz güvenle örnek bir şehir haline getirdik. Bizlerin milletimize hizmet aşkımızda en ufak azalma yoktur.  Ülkemize ve ilimize olan sevdamızla yaşımız hep 18 olarak, ilk günkü aşk ve heyecanla hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 18. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bugüne kadar mahallelerde bulunan sandık görevlilerimizden, il başkanları, belediye başkanları ve milletvekillerimize partimize hizmet etmiş bütün teşkilat mensuplarımıza tek tek teşekkür ediyor, bize duydukları güven nedeniyle halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümünde, Kocaeli İl Başkanı Mehmet İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptığı açıklama ile partisinin kuruluşunu kutladı. AK Parti’nin Kuruluşu’nun 18. Yıldönümünü yayımladığı yazılı mesajla kutlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeliyi, halkımızdan kopmadan, gönüllerinde kurduğumuz güvenle örnek bir şehir haline getirdik” dedi.

İŞTE ELLİBEŞ’İN O MESAJI:

Siyaset sahnesine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında giren AK Parti, reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bırakarak bugün 18 yaşındadır. Ve milletimize hizmet yolunda gecesini gündüzüne katarak bir anını bile boş geçirmeyen Cumhurbaşkanımız önderliğinde ülkemizi ileri, daha ileri taşımak için diyoruz ki; Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 18… İktidarımız döneminde ülkemizde eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, kentsel dönüşümde, modern şehirlerin kurulmasında adeta çağ atlandı.  Hızlı tren, yeni otoyollar, köprüler, havaalanları, tüneller, şehir hastaneleri, stadyumlar, spor salonları gibi binlerce mega projeye imza atıldı. Daha demokratik ve halk iradesinin direkt devlet yönetimine yansıması amacıyla düne kadar mümkün gözükmeyen anayasal değişiklikler hayata geçirildi.

YAŞIMIZ HEP 18

Bitmekte olan şehir hastanesi, yeni şehir stadyumu, hizmete açılan sağlık merkezleri, okullar, yollar, kamu binaları, sosyal hizmet merkezleri, devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları, tramvayı, kongre merkezi, güzel şehrimizi havası, suyu, denizi ve toprağı ile temiz doğasına kavuşturan projeleri ve en önemlisi bütün bunları halkımızdan kopmadan, gönüllerinde kurduğumuz güvenle örnek bir şehir haline getirdik. Bizlerin milletimize hizmet aşkımızda en ufak azalma yoktur.  Ülkemize ve ilimize olan sevdamızla yaşımız hep 18 olarak, ilk günkü aşk ve heyecanla hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 18. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bugüne kadar mahallelerde bulunan sandık görevlilerimizden, il başkanları, belediye başkanları ve milletvekillerimize partimize hizmet etmiş bütün teşkilat mensuplarımıza tek tek teşekkür ediyor, bize duydukları güven nedeniyle halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.