Kocaeli Türkiye’nin değişen yüzü

Kocaeli 31.10.2017 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli Türkiye’nin değişen yüzü

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye’nin yeni dünya düzeninde küresel güç olma yolunda çok kritik adımlar attığı vurgularken, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi’nin açılışının önemine de vurgu yaptı.

Türkiye’deki istikrar ve ekonomik gelişmişliğin yerel yönetimlerin hizmetlerine doğrudan etkisi olduğunun da ifade ederken, Kocaeli ve ilçelerinin aldığı hizmetler sayesinde halkın yaşamında yaşanan olumlu değişimler olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyelerinin ülke ekonomisiyle doğru orantılı hizmet gerçekleştirdiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için çok çalışmalıyız. Kentimizin her noktasına hizmetlerimizin ulaşması için yoğun bir gayret gösteriyoruz” dedi. “GELİŞİMİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİ KOCAELİ’DE” Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi ile Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan ve Gürcistan’ın birbirine bağlanarak Londra’dan Çin’e kesintisiz demiryolu bağlantısı kurulmasıyla ülkeler arası ekonomik iş birliğinin artmasının çok kıymetli olduğunu söyleyen Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin köylerini gurup yollarla bağladıklarını, yolsuz ve susuz yerleşim alanlarının kalmadığını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Bugün Türkiye’de yaşanan değişim ve gelişimin en güzel örnekleri Kocaeli’de yaşanmaktadır. Şehirde ne varsa köyde de o olacak diyerek yatırımlarımıza yön verdik, vermeye devam ediyoruz. Tüm ilçelerimizde bu yatırımlardan gereken payı alıyor, almaya da devam edecek” dedi   “İLÇE MERKEZLERİYLE RAHAT ULAŞIMINI SAĞLADIK” Türkiye başta olmak üzere bölge coğrafyasının bu projeyle daha da yakınlaşacağını belirten Karaosmanoğlu, “Ülkemizin attığı bu adımlar bize yerelde güç veriyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye ve Kocaeli gelişiyor. Kocaeli’de bizlerin ürettiği projeler kentimizde yaşayan insanımızın hayatını kolaylaştırıyor. Bizler de köylerimizi ilçe merkezleriyle rahat ulaşımını sağladık.” diye konuştu.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye’nin yeni dünya düzeninde küresel güç olma yolunda çok kritik adımlar attığı vurgularken, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi’nin açılışının önemine de vurgu yaptı.

Türkiye’deki istikrar ve ekonomik gelişmişliğin yerel yönetimlerin hizmetlerine doğrudan etkisi olduğunun da ifade ederken, Kocaeli ve ilçelerinin aldığı hizmetler sayesinde halkın yaşamında yaşanan olumlu değişimler olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyelerinin ülke ekonomisiyle doğru orantılı hizmet gerçekleştirdiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için çok çalışmalıyız. Kentimizin her noktasına hizmetlerimizin ulaşması için yoğun bir gayret gösteriyoruz” dedi.

“GELİŞİMİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİ KOCAELİ’DE”

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi ile Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan ve Gürcistan’ın birbirine bağlanarak Londra’dan Çin’e kesintisiz demiryolu bağlantısı kurulmasıyla ülkeler arası ekonomik iş birliğinin artmasının çok kıymetli olduğunu söyleyen Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin köylerini gurup yollarla bağladıklarını, yolsuz ve susuz yerleşim alanlarının kalmadığını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Bugün Türkiye’de yaşanan değişim ve gelişimin en güzel örnekleri Kocaeli’de yaşanmaktadır. Şehirde ne varsa köyde de o olacak diyerek yatırımlarımıza yön verdik, vermeye devam ediyoruz. Tüm ilçelerimizde bu yatırımlardan gereken payı alıyor, almaya da devam edecek” dedi  

“İLÇE MERKEZLERİYLE RAHAT ULAŞIMINI SAĞLADIK”

Türkiye başta olmak üzere bölge coğrafyasının bu projeyle daha da yakınlaşacağını belirten Karaosmanoğlu, “Ülkemizin attığı bu adımlar bize yerelde güç veriyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye ve Kocaeli gelişiyor. Kocaeli’de bizlerin ürettiği projeler kentimizde yaşayan insanımızın hayatını kolaylaştırıyor. Bizler de köylerimizi ilçe merkezleriyle rahat ulaşımını sağladık.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.