19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOCAELİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI!

Kocaeli 14.03.2017 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KOCAELİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI!

AK Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın İlçe Başkanları hafta sonu gerçekleşen Miting sonrası değerlendirmelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonu gerçekleştirdiği Açılış Bayramı ve Kocaeli Mitingi’ni AK Parti İlçe Başkanları değerlendirdi.  Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç da yaptığı değerlendirmede, “Kocaeli’ne yakışır bir miting oldu. Kocaeli, Cumhurbaşkanımıza olan güvenini ve sevgisini bir kez daha gösterdi. Hava şartlarına aldırmadan herkes Cumhurbaşkanımızı sonuna kadar alanda dinledi. Kocaeli olarak cumhurbaşkanımıza ne kadar güvendiğimizi bir kez daha gösterdik. Vatandaşlarımız artık her şeyin farkında. İnanıyoruz ki 16 Nisan’da da vatandaşlarımız, miting günü yağmurun altında nasıl beklediyse gerekeni yapacaktır. Kocaeli’nin rekoru oldu. Biz araç yetiştirmekte zorlandık, 7000’den fazla kişi taşıdık ama giremeyen insanlar oldu. Cumhurbaşkanımızda memnun ayrıldı ilimizden, Kocaeli’yi 16 Nisan’da takip edeceğini söyledi. Kocaeli, Cumhurbaşkanımızı çok güzel ağırladı. Bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”diye konuştu. SOBA: MÜKEMMEL BİR MİTİNG OLDU! Kocaeli ve Gebze adına mükemmel bir organizasyona imza attıklarını belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, “Çok memnun kaldık. Kocaeli ve Gebze açısından mükemmel oldu. Sadece 13 bin kişi kendi teşkilatlarımızı taşıdık. Büyükşehir’in resmi programı olması nedeniyle bireysel olarak gelenler de var. Kısa zamanda çalıştık ama halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük teveccühü var. Soğuk ve yağmurlu havada vatandaşlarımızın saatlerce beklemesi en kıymetli olanıydı. Cumhurbaşkanımız geç gelmesine rağmen 3-4 saat bekleyenler oldu, yağmur da yağdı ama kimse alanı terk etmedi. Bu mitingin kararsız seçmenin sorularına cevap olduğuna inanıyorum. İlgi gösteren bütün vatandaşlarımızdan Allah razı olsun.”dedi. BIYIK: BU COŞKU 16 NİSAN’A YANSIYACAK AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık da yaptığı değerlendirmede “Darıca ve Kocaeli her zaman üzerine düşeni en iyi şekilde yapmıştır. Pazar günkü açılış bayramında da Darıca olarak üzerimize düşeni yaptık ve alanda yerimizi aldık. Yağmura ve soğuğa rağmen vatandaşlarımız alandan ayrılmadılar. Ben hem Darıcalı vatandaşlarımıza hem de bütün Kocaeli halkına teşekkür ediyorum. Pazar günkü coşku bize gösterdi ki vatandaşlarımız liderlerini özlemiş. Bu coşku 16 Nisan’da sandıklara Evet olarak da yansıyacaktır.” dedi. AKBULUT: DÖRT DÖRTLÜK MİTİNG Dilovası İlçe başkanı Osman Akbulut ise “Çok güzel bir miting oldu. Yağmura ve soğuğa rağmen, vatandaşlarımız sağduyulu davranarak Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak, miting alanını doldurdu. Tek olumsuzluk olarak girişte ki yığılmalardı. Aşırı güvenlik tedbirleri nedeniyle aramalar yoğundu. İnsanlarımızda soğuktan dolayı bir an evvel Miting alanına varmak için sabırsızlandılar. Bunun haricinde dört dörtlük bir miting oldu. Biz Teşkilat olarak 3 binden fazla kişiyi Mitinge taşıdık. Miting sonrası gördük ki Kocaeli için referandumda hedefimize ulaşacağız.”dedi.
AK Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın İlçe Başkanları hafta sonu gerçekleşen Miting sonrası değerlendirmelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonu gerçekleştirdiği Açılış Bayramı ve Kocaeli Mitingi’ni AK Parti İlçe Başkanları değerlendirdi. 

Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç da yaptığı değerlendirmede, “Kocaeli’ne yakışır bir miting oldu. Kocaeli, Cumhurbaşkanımıza olan güvenini ve sevgisini bir kez daha gösterdi. Hava şartlarına aldırmadan herkes Cumhurbaşkanımızı sonuna kadar alanda dinledi. Kocaeli olarak cumhurbaşkanımıza ne kadar güvendiğimizi bir kez daha gösterdik. Vatandaşlarımız artık her şeyin farkında. İnanıyoruz ki 16 Nisan’da da vatandaşlarımız, miting günü yağmurun altında nasıl beklediyse gerekeni yapacaktır. Kocaeli’nin rekoru oldu. Biz araç yetiştirmekte zorlandık, 7000’den fazla kişi taşıdık ama giremeyen insanlar oldu. Cumhurbaşkanımızda memnun ayrıldı ilimizden, Kocaeli’yi 16 Nisan’da takip edeceğini söyledi. Kocaeli, Cumhurbaşkanımızı çok güzel ağırladı. Bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

SOBA: MÜKEMMEL BİR MİTİNG OLDU!

Kocaeli ve Gebze adına mükemmel bir organizasyona imza attıklarını belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, “Çok memnun kaldık. Kocaeli ve Gebze açısından mükemmel oldu. Sadece 13 bin kişi kendi teşkilatlarımızı taşıdık. Büyükşehir’in resmi programı olması nedeniyle bireysel olarak gelenler de var. Kısa zamanda çalıştık ama halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük teveccühü var. Soğuk ve yağmurlu havada vatandaşlarımızın saatlerce beklemesi en kıymetli olanıydı. Cumhurbaşkanımız geç gelmesine rağmen 3-4 saat bekleyenler oldu, yağmur da yağdı ama kimse alanı terk etmedi. Bu mitingin kararsız seçmenin sorularına cevap olduğuna inanıyorum. İlgi gösteren bütün vatandaşlarımızdan Allah razı olsun.”dedi.

BIYIK: BU COŞKU 16 NİSAN’A YANSIYACAK

AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık da yaptığı değerlendirmede “Darıca ve Kocaeli her zaman üzerine düşeni en iyi şekilde yapmıştır. Pazar günkü açılış bayramında da Darıca olarak üzerimize düşeni yaptık ve alanda yerimizi aldık. Yağmura ve soğuğa rağmen vatandaşlarımız alandan ayrılmadılar. Ben hem Darıcalı vatandaşlarımıza hem de bütün Kocaeli halkına teşekkür ediyorum. Pazar günkü coşku bize gösterdi ki vatandaşlarımız liderlerini özlemiş. Bu coşku 16 Nisan’da sandıklara Evet olarak da yansıyacaktır.” dedi.

AKBULUT: DÖRT DÖRTLÜK MİTİNG

Dilovası İlçe başkanı Osman Akbulut ise “Çok güzel bir miting oldu. Yağmura ve soğuğa rağmen, vatandaşlarımız sağduyulu davranarak Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak, miting alanını doldurdu. Tek olumsuzluk olarak girişte ki yığılmalardı. Aşırı güvenlik tedbirleri nedeniyle aramalar yoğundu. İnsanlarımızda soğuktan dolayı bir an evvel Miting alanına varmak için sabırsızlandılar. Bunun haricinde dört dörtlük bir miting oldu. Biz Teşkilat olarak 3 binden fazla kişiyi Mitinge taşıdık. Miting sonrası gördük ki Kocaeli için referandumda hedefimize ulaşacağız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.