KOCAELİ VERGİ DAİRESİ’NDEN GTO’YA ZİYARET!

Gebze 17.05.2017 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KOCAELİ VERGİ DAİRESİ’NDEN GTO’YA ZİYARET!

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz ve grup müdürleri "Yapılandırmada Son Fırsat" kapsamında Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i ziyaret ederek, kanunun getirdiği imkanlar hakkında bilgi verdi Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz grup müdürleri Levent Şensoy ve Mustafa Küçükbalkaya Gebze Ticaret Odasını ziyaret etti. Kocaeli Vergi Dairesi heyeti ziyarette Çiler ve ekibine 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun hakkında 'son fırsat' hatırlatılması kapsamında bilgi verdi. ODA ÜYELERİNE MESAJ GÖNDERİLECEK “Yapılandırmada Son Fırsat” kapsamında Gebze Ticaret Odası ziyaret eden Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, yapılandırma ilgili bilgi verdi. Temiz, “Mükelleflerin 6736 sayılı Kanunun getirdiği imkânlardan yararlanmaya devam edebilmesi için 31 Mayıs 2017 tarihine kadar taksit ödemelerinin yapılmasının büyük önem taşıyor. Kanundan yararlanabilmek için getirilmiş olan önemli şartlardan birinin ilk iki taksitin süresinde ödenmesi olduğunu ve kanun hükümlerine göre vergi borçlarını yapılandıran mükelleflerin, peşin veya ilk iki taksit ödemelerini her hal ve takdirde 31 Mayıs 2017 tarihi bitimine kadar yapmaları gerektiğini belirterek, özellikle birikmiş borçların ödenmesine büyük kolaylık sağlayan Kanundan yararlanmak için tanınmış olan bu son şansın kaçırılmaması gerektiğinin altını çizdi. Temiz, “Oda ziyaretlerinde tüm üyelere SMS gönderilerek “Yapılandırmada Son Fırsat” hatırlatılması yönünde görüş birliğine karar verildiğini de belirtti.

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz ve grup müdürleri "Yapılandırmada Son Fırsat" kapsamında Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i ziyaret ederek, kanunun getirdiği imkanlar hakkında bilgi verdi

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz grup müdürleri Levent Şensoy ve Mustafa Küçükbalkaya Gebze Ticaret Odasını ziyaret etti. Kocaeli Vergi Dairesi heyeti ziyarette Çiler ve ekibine 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun hakkında 'son fırsat' hatırlatılması kapsamında bilgi verdi.

ODA ÜYELERİNE MESAJ GÖNDERİLECEK

“Yapılandırmada Son Fırsat” kapsamında Gebze Ticaret Odası ziyaret eden Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, yapılandırma ilgili bilgi verdi. Temiz, “Mükelleflerin 6736 sayılı Kanunun getirdiği imkânlardan yararlanmaya devam edebilmesi için 31 Mayıs 2017 tarihine kadar taksit ödemelerinin yapılmasının büyük önem taşıyor. Kanundan yararlanabilmek için getirilmiş olan önemli şartlardan birinin ilk iki taksitin süresinde ödenmesi olduğunu ve kanun hükümlerine göre vergi borçlarını yapılandıran mükelleflerin, peşin veya ilk iki taksit ödemelerini her hal ve takdirde 31 Mayıs 2017 tarihi bitimine kadar yapmaları gerektiğini belirterek, özellikle birikmiş borçların ödenmesine büyük kolaylık sağlayan Kanundan yararlanmak için tanınmış olan bu son şansın kaçırılmaması gerektiğinin altını çizdi. Temiz, “Oda ziyaretlerinde tüm üyelere SMS gönderilerek “Yapılandırmada Son Fırsat” hatırlatılması yönünde görüş birliğine karar verildiğini de belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.