Kocaeli Hava Durumu

Kocaeli 09.01.2015 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kocaeli Hava Durumu

Hafta sonu ısınacağız. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü'nün önümüzdeki 4 gün için hazırladığı rapora göre bölgemizde en soğuk gece bu gece olacak.

Bugün, gündüz en yüksek sıcaklığı (0) derece, gece en düük sıcaklığın (-7) derce olması bekleniyor.    YARIN YAĞMURLU Meteoroloji'nin raporuna göre, yarından itibaren hava sıcaklığı yükselmeye balayacak. Yarın hava karla karıık yağmurlu, gündüz sıcaklığı 4, gece sıcaklığı (-4) derece bekleniyor. Pazar günü hava parçalı bulutlu. Pazar günü gündüz sıcaklğı 10 derceye çıkacak. 12 Ocak Pazartesi günü yağmur bekleniyor. Gündüz sıcaklığı 11, gece sıcaklığı 6 dereceye kadar yükselecek. Rüzgarların kuzeyli yönlerden orta kuvette esmesi bekleniyor.
Hafta sonu ısınacağız. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü'nün önümüzdeki 4 gün için hazırladığı rapora göre bölgemizde en soğuk gece bu gece olacak.

Bugün, gündüz en yüksek sıcaklığı (0) derece, gece en düük sıcaklığın (-7) derce olması bekleniyor. 

 

YARIN YAĞMURLU

Meteoroloji'nin raporuna göre, yarından itibaren hava sıcaklığı yükselmeye balayacak. Yarın hava karla karıık yağmurlu, gündüz sıcaklığı 4, gece sıcaklığı (-4) derece bekleniyor. Pazar günü hava parçalı bulutlu. Pazar günü gündüz sıcaklğı 10 derceye çıkacak. 12 Ocak Pazartesi günü yağmur bekleniyor. Gündüz sıcaklığı 11, gece sıcaklığı 6 dereceye kadar yükselecek. Rüzgarların kuzeyli yönlerden orta kuvette esmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.