KOCAELİ'NİN GÖBEĞİNDE SİLAHLI KAVGA!

Kocaeli 05.01.2015 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

KOCAELİ'NİN GÖBEĞİNDE SİLAHLI KAVGA!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kahvehanede çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kavaklar Caddesi üzerindeki bir kahvehanede F.Y.(32) ile kahveye gelen M.A. ve M.Ç. arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte M.A. ve M.Ç., üzerlerindeki silahlarla F.Y.’ye 6 el ateş etti. M.A. ve M.Ç. geldikleri 54 plakalı araçla olay yerinden kaçarken, bacağına isabet eden 3 kurşunla kanlar içinde kalan F.Y. özel bir araçla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede detaylı incelemede bulunurken, F.Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olaydan sonra kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. KOCAELİ'NİN İZMİT İLÇESİNDE BULUNAN BİR KAHVEHANEDE MEYDANA GELEN OLAYDA FATİH Y. (FOTOĞRAFTA) İSİMLİ KİŞİ SİLAHLA VURULARAK YARALANDI.  
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kahvehanede çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kavaklar Caddesi üzerindeki bir kahvehanede F.Y.(32) ile kahveye gelen M.A. ve M.Ç. arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte M.A. ve M.Ç., üzerlerindeki silahlarla F.Y.’ye 6 el ateş etti. M.A. ve M.Ç. geldikleri 54 plakalı araçla olay yerinden kaçarken, bacağına isabet eden 3 kurşunla kanlar içinde kalan F.Y. özel bir araçla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede detaylı incelemede bulunurken, F.Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olaydan sonra kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

KOCAELİ'NİN İZMİT İLÇESİNDE BULUNAN BİR KAHVEHANEDE MEYDANA GELEN OLAYDA FATİH Y. (FOTOĞRAFTA) İSİMLİ KİŞİ SİLAHLA VURULARAK YARALANDI.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.