Kocaman, “Pandemi’de de Gebze için çalışıyoruz”

Siyaset 31.05.2020 - 22:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaman, “Pandemi’de de Gebze için çalışıyoruz”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçesi Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Kocaman pandemi süreci ve normalleşme üzerine açıklama yaptı. Kocaman yaptığı açıklamada, “Kıymetli Teşkilat Mensuplarımız ve Gebzeli hemşerilerimiz; Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs Pandemisi nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın tedbir kararları çerçevesinde, 16 Mart 2020 tarihinden itibaren İlçe ve Mahalle Yönetim Kurulu Toplantılarını internet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirme kararı almıştık. Bugüne kadar alınan bu karara ciddiyetle riayet etmeleri dolayısıyla bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.” “ERBAKAN’I CUMHURBAŞKANLIĞINA TAŞIYACAĞIZ” Sözlerini sürdüren Kocaman, “1 Haziran 2020 tarihinden itibaren alınan normalleşme süreci kararına uygun olarak İlçe ve Mahalle Yönetim Kurulu Toplantılarına tekrar teşkilat binalarımızda yapmaya başlıyoruz. Toplantılarımızı yaparken teşkilat binalarımızda gereken hijyen ortamının oluşturulması, maske kullanımına dikkat edilmesi, fiziki mesafeye riayet edilmesini rica ederiz. Gebze’mize hizmet etme noktasında tekrar meydanlara inerek halkımızla kucaklaşacağız ve Yeniden Refah Partisini ve ilkelerini tün hemşerilerimize anlatacağız. Toplantılarımızı ilk günkü heyecanla yapacak ve Yeniden Refah Partimizi iktidara, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanlığı makamına taşıyacak çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                                             

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçesi Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Kocaman pandemi süreci ve normalleşme üzerine açıklama yaptı. Kocaman yaptığı açıklamada, “Kıymetli Teşkilat Mensuplarımız ve Gebzeli hemşerilerimiz; Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs Pandemisi nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın tedbir kararları çerçevesinde, 16 Mart 2020 tarihinden itibaren İlçe ve Mahalle Yönetim Kurulu Toplantılarını internet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirme kararı almıştık. Bugüne kadar alınan bu karara ciddiyetle riayet etmeleri dolayısıyla bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.”

“ERBAKAN’I CUMHURBAŞKANLIĞINA TAŞIYACAĞIZ”

Sözlerini sürdüren Kocaman, “1 Haziran 2020 tarihinden itibaren alınan normalleşme süreci kararına uygun olarak İlçe ve Mahalle Yönetim Kurulu Toplantılarına tekrar teşkilat binalarımızda yapmaya başlıyoruz. Toplantılarımızı yaparken teşkilat binalarımızda gereken hijyen ortamının oluşturulması, maske kullanımına dikkat edilmesi, fiziki mesafeye riayet edilmesini rica ederiz. Gebze’mize hizmet etme noktasında tekrar meydanlara inerek halkımızla kucaklaşacağız ve Yeniden Refah Partisini ve ilkelerini tün hemşerilerimize anlatacağız. Toplantılarımızı ilk günkü heyecanla yapacak ve Yeniden Refah Partimizi iktidara, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanlığı makamına taşıyacak çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.

                                                                                                                

                                                                                                                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.