Kodek ile devam

Darıca 06.10.2017 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kodek ile devam

Darıca Ak Parti Kadın Kolları’nde mevcut Başkan Hülya Kodek güven tazeleyerek yeni dönemde de başkanlık görevine devam etti.

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen Darıca Ak Parti Kadın Kolları kongresine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık eşleri ile birlikte katıldı. Kongreye ayrıca Gebze Ak parti İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürük Suludemir, Darıca Ak Parti Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle başkanları ve yönetimleri, Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Divanın belirlenmesinin ardından, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlama video hitabı, saygı duruşu ve okunan Milli Marşın ardından Hülya Kodek kongrenin açılış konuşmasını yaptı. Kodek, “Dün olduğu gibi bundan sonra da partimizin davası yolunda, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biliyoruz ki kadınlarımız partimizin en önemli unsurları. Bu bilinçle çalmadık kapı bırakmaksızın yorulmadan tüm performansımızı partimiz için harcayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi. Tek liste ile yapılan kongrede delegeler Hülya Kodek’e güven oyu vererek bir dönem daha başkanlık görevine devam etme sonucunu ortaya çıkardılar. Kongrede Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ta partililere yönelik bişr selamlama konuşması yaptılar. Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Yeni Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşegül Semerci Bilgi Ersoy Çiğdem İpek Elif Keskin Fatma Akkoç Fatma Atmaca Fatma Gogyıldız Gülbin Ünker Handan Tonuz Havva Köse İlkay Alp Kezban Ünlü Nevin Yılmaz Nimet Davarcı Nuran Acar Nurgül Kahveci Sebahat Kaya Selma Gülenç Selma Özdağ Serap Ulçay Sevgi Takan Sultan Aytekin Ülkü Arslantaş Züleyha Topal
Darıca Ak Parti Kadın Kolları’nde mevcut Başkan Hülya Kodek güven tazeleyerek yeni dönemde de başkanlık görevine devam etti.

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen Darıca Ak Parti Kadın Kolları kongresine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık eşleri ile birlikte katıldı. Kongreye ayrıca Gebze Ak parti İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürük Suludemir, Darıca Ak Parti Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle başkanları ve yönetimleri, Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Divanın belirlenmesinin ardından, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlama video hitabı, saygı duruşu ve okunan Milli Marşın ardından Hülya Kodek kongrenin açılış konuşmasını yaptı. Kodek, “Dün olduğu gibi bundan sonra da partimizin davası yolunda, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biliyoruz ki kadınlarımız partimizin en önemli unsurları. Bu bilinçle çalmadık kapı bırakmaksızın yorulmadan tüm performansımızı partimiz için harcayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi. Tek liste ile yapılan kongrede delegeler Hülya Kodek’e güven oyu vererek bir dönem daha başkanlık görevine devam etme sonucunu ortaya çıkardılar. Kongrede Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ta partililere yönelik bişr selamlama konuşması yaptılar.

Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Yeni Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri

Ayşegül Semerci

Bilgi Ersoy

Çiğdem İpek

Elif Keskin

Fatma Akkoç

Fatma Atmaca

Fatma Gogyıldız

Gülbin Ünker

Handan Tonuz

Havva Köse

İlkay Alp

Kezban Ünlü

Nevin Yılmaz

Nimet Davarcı

Nuran Acar

Nurgül Kahveci

Sebahat Kaya

Selma Gülenç

Selma Özdağ

Serap Ulçay

Sevgi Takan

Sultan Aytekin

Ülkü Arslantaş

Züleyha Topal

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.