19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOGACE’den Aydın’a ziyaret

Spor 16.06.2019 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KOGACE’den Aydın’a ziyaret

Bir süre önce yapılan Olağan Genel Kurul’da yeniden Kocaeli Amatör Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanlığı’na seçilen Murat Aydın’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu doğrultuda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, KASKF Başkanı Murat Aydın’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.   KAPLAN’DAN AYDIN’A KALEM HEDİYESİ 2007 yılından bu yana ASKF Başkanlığını yürüten Aydın’a başarı dileklerini ileten Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, “KASKF, Türkiye’nin en etkin amatör spor kulüpleri federasyonları arasında başı çekiyor. İlimiz sporuna çok önemli katkılarınız, emekleriniz var. Sizin nezdinizde yönetim kurulunuza ve federasyon çalışanlarınıza yapacağınız yeni hizmetler için kolaylıklar diliyorum” dedi. Kaplan ziyaret sonunda, Aydın’a isminin yazılı olduğu bir kalem hediye etti. Aydın da nazik ziyaretten dolayı Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetimine teşekkür etti.

Bir süre önce yapılan Olağan Genel Kurul’da yeniden Kocaeli Amatör Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanlığı’na seçilen Murat Aydın’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu doğrultuda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, KASKF Başkanı Murat Aydın’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.  

KAPLAN’DAN AYDIN’A KALEM HEDİYESİ

2007 yılından bu yana ASKF Başkanlığını yürüten Aydın’a başarı dileklerini ileten Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, “KASKF, Türkiye’nin en etkin amatör spor kulüpleri federasyonları arasında başı çekiyor. İlimiz sporuna çok önemli katkılarınız, emekleriniz var. Sizin nezdinizde yönetim kurulunuza ve federasyon çalışanlarınıza yapacağınız yeni hizmetler için kolaylıklar diliyorum” dedi. Kaplan ziyaret sonunda, Aydın’a isminin yazılı olduğu bir kalem hediye etti. Aydın da nazik ziyaretten dolayı Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.