19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOGACE'den Özel ilgi ile önemli protokol

Kocaeli 17.09.2017 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KOGACE'den Özel ilgi ile önemli protokol

Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik indirim anlaşması imzalandı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik sağlık kuruluşları ile indirim anlaşmaları imzalamaya devam ediyor. Kocaeli’nin tek Çocuk Tıp Merkezi olan Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi ile önceki gün yapılan protokol ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin çocuklarının yanı sıra yeni hizmete giren Cildiye, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye ve Kadın Doğum birimlerinden indirimli faydalanabilecekler. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Hastane Müdürü Tuncay Alan ardasında yapılan  gün  anlaşma ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin çocukları  7 gün 24 saat sağlık hizmetinden faydalanabilecekler. Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Hastane Müdürü Tuncay Alan protokol imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, “  Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin üyelerine yapılan indirim anlaşmasının hayırlı olmasını diliyoruz. Uzun yıllardır kentimizde çocuk sağlığı merkezi olarak başladığımız hizmetlerimizi bundan böyle Çocuk Tıp Merkezi olarak sürdüreceğiz. Bundan böyle Çocuk Cerrahisi, Cildiye, Dahiliye ve Kadın Doğum branşlarımız ile de hizmet vereceğiz” dedi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Çetin Gürol yaptığı konuşmada, “ Üyelerimize yönelik indirim anlaşmalarımızı göreve seçildiğimiz günden beri sürdürüyoruz. Bu manada kentimizdeki anlaşma yaptığımız sağlık kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün Kocaeli’nin tek Çocuk Sağlığı Tıp Merkezi ile anlaşma imzalamaktan dolayı mutluyuz. 7 gün 24 saat hizmet veren Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezimizden üyelerimizin çocukları ile yine yeni hizmete giren diğer branşlardan da üyelerimiz ve 1.ci derece yakınları çok uygun koşullarda yararlanacaklar. Üyelerimiz sadece cemiyet kartlarını göstermeleri durumunda bu hizmet faydalanabilecekle” dedi. 
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik indirim anlaşması imzalandı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik sağlık kuruluşları ile indirim anlaşmaları imzalamaya devam ediyor. Kocaeli’nin tek Çocuk Tıp Merkezi olan Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi ile önceki gün yapılan protokol ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin çocuklarının yanı sıra yeni hizmete giren Cildiye, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye ve Kadın Doğum birimlerinden indirimli faydalanabilecekler. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Hastane Müdürü Tuncay Alan ardasında yapılan  gün  anlaşma ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin çocukları  7 gün 24 saat sağlık hizmetinden faydalanabilecekler.

Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Hastane Müdürü Tuncay Alan protokol imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, “  Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin üyelerine yapılan indirim anlaşmasının hayırlı olmasını diliyoruz. Uzun yıllardır kentimizde çocuk sağlığı merkezi olarak başladığımız hizmetlerimizi bundan böyle Çocuk Tıp Merkezi olarak sürdüreceğiz. Bundan böyle Çocuk Cerrahisi, Cildiye, Dahiliye ve Kadın Doğum branşlarımız ile de hizmet vereceğiz” dedi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Çetin Gürol yaptığı konuşmada, “ Üyelerimize yönelik indirim anlaşmalarımızı göreve seçildiğimiz günden beri sürdürüyoruz. Bu manada kentimizdeki anlaşma yaptığımız sağlık kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün Kocaeli’nin tek Çocuk Sağlığı Tıp Merkezi ile anlaşma imzalamaktan dolayı mutluyuz. 7 gün 24 saat hizmet veren Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezimizden üyelerimizin çocukları ile yine yeni hizmete giren diğer branşlardan da üyelerimiz ve 1.ci derece yakınları çok uygun koşullarda yararlanacaklar. Üyelerimiz sadece cemiyet kartlarını göstermeleri durumunda bu hizmet faydalanabilecekle” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.