Kömürcüler OSB kalkıyor

Dilovası 26.06.2020 - 13:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kömürcüler OSB kalkıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bugün ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Dilovası Kömürcüler OSB yönetimi ile yaptığı toplantının ardından müjdeyi verdi. Yaman bir açıklama yaparak Dilovası Kömürcüler OSB’nin yerine yüzlerce konut yapılacağını dile getirdi. Yaman açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yerel seçimler öncesinde Dilovası'nda yaşayan kıymetli vatandaşlarımıza söz vermiştik ve an itibariyle sözümüzü yerine getirme yolunda hayati önem arz eden bir adımı daha atmış olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum öncülüğünde Dilovası Kömürcüler OSB yönetimi ile yaptığımız toplantıda kullanımlarında olan alanın değer tespit çalışmalarının yapılması kararı alındı. Değer tespit çalışmalarının tamamlanmasının hemen akabinde bu alanın tasviyesi gerçekleştirilecek. Yüzlerce konutun yapılacağı alan vatandaşlarımızın kullanımına açılacak. İlçemize ve ilimize hayırlı olsun.”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bugün ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Dilovası Kömürcüler OSB yönetimi ile yaptığı toplantının ardından müjdeyi verdi.

Yaman bir açıklama yaparak Dilovası Kömürcüler OSB’nin yerine yüzlerce konut yapılacağını dile getirdi. Yaman açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yerel seçimler öncesinde Dilovası'nda yaşayan kıymetli vatandaşlarımıza söz vermiştik ve an itibariyle sözümüzü yerine getirme yolunda hayati önem arz eden bir adımı daha atmış olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum öncülüğünde Dilovası Kömürcüler OSB yönetimi ile yaptığımız toplantıda kullanımlarında olan alanın değer tespit çalışmalarının yapılması kararı alındı. Değer tespit çalışmalarının tamamlanmasının hemen akabinde bu alanın tasviyesi gerçekleştirilecek. Yüzlerce konutun yapılacağı alan vatandaşlarımızın kullanımına açılacak. İlçemize ve ilimize hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.