Konak Hastaneleri Tıp Bayramı’nı Kutladı

Kocaeli 13.03.2017 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Konak Hastaneleri Tıp Bayramı’nı Kutladı

Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu ve çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı’nı 11 Mart Günü The Ness Hotel’de düzenlediği özel bir geceyle kutladı Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu ve Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Metin Göklü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve tüm Konak Ailesi’ne mensup doktorların, personelin ve özel misafirlerin katıldığı gecede 14 Mart Tıp Bayramı kutlanırken, Konak Hastaneleri ve Türk sağlık sistemindeki gelişmeler misafirlerle paylaşıldı. Gecede Konak Hastaneleri’nde 10 yılını doldurmuş personele de kıdem plaketleri takdim edildi.    Toplantıda konuşan Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, “ Türk sağlık sisteminin devamlı geliştiği ve ileriye güvenle baktığı günümüzde Konak Hastaneleri olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız yatırımlar ve hizmet kalitemizdeki gelişimler bu gücümüzü ve emeklerimizi taçlandırıyor. Bununla birlikte Hastanelerimizden hizmet alan misafirlerimizin mesajlarında, görüşlerinde ve en önemlisi gözlerinde, çalışmalarımızdan aldıkları memnuniyeti görüyorum. Bundan mutluluk ve kıvanç duyuyorum” dedi.    Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Metin Göklü  ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: ” Doktorluk mesleği doğumdan ölüme kadar insan hayatının içinde var olan bir meslek. Doğum belgesini de ölüm belgesini de veren sizlersiniz. O nedenle hem mesleğimizle gurur duymalı hem de bu büyük sorumluluğun değerini içinizde hmelisiniz. Bir doktor insanları sevmeli, hayatı sevmeli, mesleğini sevmeli ve işinden haz duymalı. Etik değerlerle hareket ederek mesleğini en iyi şekilde icra etmeli. Konak Hastanelerinin tüm fertleri olarak bu ilkeleri içselleştirdiğimize eminim. Bunu gözlerinizde görüyorum” dedi.

Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu ve çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı’nı 11 Mart Günü The Ness Hotel’de düzenlediği özel bir geceyle kutladı

Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu ve Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Metin Göklü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve tüm Konak Ailesi’ne mensup doktorların, personelin ve özel misafirlerin katıldığı gecede 14 Mart Tıp Bayramı kutlanırken, Konak Hastaneleri ve Türk sağlık sistemindeki gelişmeler misafirlerle paylaşıldı. Gecede Konak Hastaneleri’nde 10 yılını doldurmuş personele de kıdem plaketleri takdim edildi.   

Toplantıda konuşan Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, “ Türk sağlık sisteminin devamlı geliştiği ve ileriye güvenle baktığı günümüzde Konak Hastaneleri olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız yatırımlar ve hizmet kalitemizdeki gelişimler bu gücümüzü ve emeklerimizi taçlandırıyor. Bununla birlikte Hastanelerimizden hizmet alan misafirlerimizin mesajlarında, görüşlerinde ve en önemlisi gözlerinde, çalışmalarımızdan aldıkları memnuniyeti görüyorum. Bundan mutluluk ve kıvanç duyuyorum” dedi.   

Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Metin Göklü  ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: ” Doktorluk mesleği doğumdan ölüme kadar insan hayatının içinde var olan bir meslek. Doğum belgesini de ölüm belgesini de veren sizlersiniz. O nedenle hem mesleğimizle gurur duymalı hem de bu büyük sorumluluğun değerini içinizde hmelisiniz. Bir doktor insanları sevmeli, hayatı sevmeli, mesleğini sevmeli ve işinden haz duymalı. Etik değerlerle hareket ederek mesleğini en iyi şekilde icra etmeli. Konak Hastanelerinin tüm fertleri olarak bu ilkeleri içselleştirdiğimize eminim. Bunu gözlerinizde görüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.