KONGRELER OKUR'UN ÖNÜNDE

Gebze 02.08.2017 - 20:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KONGRELER OKUR'UN ÖNÜNDE

Ak Parti'de start alacak olan kongre süreci öncesinde Mehmet Ali Okur, Genel Merkez istişare Toplantısında yerini aldı.

Sosyal Medya kişisel sayfasından istişare toplantısına ilişkin bir paylaşımda bulunan Genel Merkez Koordinatörü, Eski Gebze Milletvekili Mehmet Ali Okur, "Teşkilat Başkanımız Sn. Mustafa Ataş başkanlığında, Teşkilat Başkan Yardımcıları ve Koordinatörlerimizle birlikte Kongre süreci çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk.  Allah yar ve yardımcımız olsun."sözlerine yer verdi.
Ak Parti'de start alacak olan kongre süreci öncesinde Mehmet Ali Okur, Genel Merkez istişare Toplantısında yerini aldı.

Sosyal Medya kişisel sayfasından istişare toplantısına ilişkin bir paylaşımda bulunan Genel Merkez Koordinatörü, Eski Gebze Milletvekili Mehmet Ali Okur, "Teşkilat Başkanımız Sn. Mustafa Ataş başkanlığında, Teşkilat Başkan Yardımcıları ve Koordinatörlerimizle birlikte Kongre süreci çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. 
Allah yar ve yardımcımız olsun."sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.