Kontrolünü kaybetti, inşaata uçtu

Kocaeli 26.01.2015 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kontrolünü kaybetti, inşaata uçtu

D-100 karayolu Yarımca bölge trafik mevkiinde aşırı sürat nedeniyle bir otomobil yoldan çıkarak 5 metre aşağısında bulunan bir inşaatın deposuna girdi. Kazada araç sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, D-100 karayolu Körfez Yarımca bölge trafik mevkiinde meydana geldi. Aşırı süratli olan bir otomobil kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra 5 metre yolun aşağısında bulunan bir inşaata ait depoya girdi. D-100 karayolunun İzmit istikametinde seyir halinde olan İsmail Engin (50) idaresindeki 34 TB 8111 plakalı otomobil, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Süratli olduğu iddia edilen otomobil çarpmanın etkisiyle havalanarak uçtu. Uçan otomobil, yolun 5 metre aşağısında bulunan bir inşaata ait depo olarak kullanılan yapının saç duvarlarını parçalayarak içeri daldı.   SIKIŞTIĞI YERDEN UZUN UĞRAŞ SONRASI ÇIKARTILDI Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri demirlerin arasındaki hurdaya dönmüş otomobilin içindeki yaralıyı kurtarabilmek için uzun süre çaba sarf etti. Deponun çatı kısmı aracın üzerine çöktüğü için önce iskelelerle araca destek vererek güvenlik önlemi alan ekipler, yürüttükleri titiz çalışma sonucu ağır yaralı haldeki sürüyü hurdaya dönen araçtan çıkartmayı başardı.    DURUMU AĞIR Olay yerinde bekleyen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralanan İsmail Engin’i ambulansla alarak, Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Kaza yapan otomobil kullanılamaz hale gelirken depoda da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.  
D-100 karayolu Yarımca bölge trafik mevkiinde aşırı sürat nedeniyle bir otomobil yoldan çıkarak 5 metre aşağısında bulunan bir inşaatın deposuna girdi. Kazada araç sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, D-100 karayolu Körfez Yarımca bölge trafik mevkiinde meydana geldi. Aşırı süratli olan bir otomobil kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra 5 metre yolun aşağısında bulunan bir inşaata ait depoya girdi. D-100 karayolunun İzmit istikametinde seyir halinde olan İsmail Engin (50) idaresindeki 34 TB 8111 plakalı otomobil, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Süratli olduğu iddia edilen otomobil çarpmanın etkisiyle havalanarak uçtu. Uçan otomobil, yolun 5 metre aşağısında bulunan bir inşaata ait depo olarak kullanılan yapının saç duvarlarını parçalayarak içeri daldı.

 

SIKIŞTIĞI YERDEN UZUN UĞRAŞ SONRASI ÇIKARTILDI

Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri demirlerin arasındaki hurdaya dönmüş otomobilin içindeki yaralıyı kurtarabilmek için uzun süre çaba sarf etti. Deponun çatı kısmı aracın üzerine çöktüğü için önce iskelelerle araca destek vererek güvenlik önlemi alan ekipler, yürüttükleri titiz çalışma sonucu ağır yaralı haldeki sürüyü hurdaya dönen araçtan çıkartmayı başardı. 

 

DURUMU AĞIR

Olay yerinde bekleyen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralanan İsmail Engin’i ambulansla alarak, Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Kaza yapan otomobil kullanılamaz hale gelirken depoda da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.