19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Köprü Manzarası bir başka güzel olacak

Dilovası 22.04.2016 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Köprü Manzarası bir başka güzel olacak

Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi iş birliğiyle yürütülen ortak çalışmayla Bayrak Tepe Sosyal Yaşam Alanı'nı ağaçlandırmaya devam ediliyor. Çalışmalar tamamlandığında Dilovası Bayraktepe Parkı’nda, Osman Gazi Köprüsü Manzarası bir başka güzel olacak Düzenleme çalışmalarıyla birlikte 5000 erişkin ağaç ve bitkinin ekiminin yapıldığı park alanında ekipler sürekli çalışıyor. Bahar aylarıyla birlikte yeşile bürünmeye başlayan alanda Akasya, Oya Ağacı, At Kestanesi, Pembe Çiçekli Akasya, Atlas Sediri, Erguvan, Defne, Koca Yemiş, İncir, Elma, Dut, Erik, Kiraz, Muşmul cinsinden ağaçların dikimi yapılıyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, projenin çok hızlı bir şekilde tamamlanması ve halkın hizmetine sunulması için ekiplerin çalışmasının devam ettiğini belirterek “İlçemize vizyonerlik katacak bu projenin bitirilmesi  için çalışmalarımız planlanan şekliyle devam etmektedir. 87 bin metrekare alana sahip Bayraktepe Parkı, yapımı devam eden ve Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın katılımıyla yapılan son tabliye montajından sonra önümüzdeki ay hizmete açılacak Osman Gazi Körfez Geçiş Köprüsü’ne hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Böylece Bayraktepe Parkı’na gelecek vatandaşlar, muhteşem Osman Gazi Körfez Geçiş Köprüsü manzarası ile gönüllerince dinlenme imkanı olacak. Bayraktepe parkımızda Yürüyüş yolları ve ağaçlandırma çalışmalarıyla devam etmekte piknik alanları, pergolaların yapımına başlandı. Ayrıca spor alanlarının da ihmal edilmediği örnek çalışmada futbol, basketbol, voleybol sahası da tamamlanacak. Çocuk oyun alanlarının da olacağı parkta, alana gelecek vatandaşların araçlarını park edecek otoparkımızda mevcut olacak. Çalışmalar neticelenince  Dilovası, Kocaeli’nin en önemli parklarından birisine kavuşacak” dedi.

Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi iş birliğiyle yürütülen ortak çalışmayla Bayrak Tepe Sosyal Yaşam Alanı'nı ağaçlandırmaya devam ediliyor. Çalışmalar tamamlandığında Dilovası Bayraktepe Parkı’nda, Osman Gazi Köprüsü Manzarası bir başka güzel olacak

Düzenleme çalışmalarıyla birlikte 5000 erişkin ağaç ve bitkinin ekiminin yapıldığı park alanında ekipler sürekli çalışıyor. Bahar aylarıyla birlikte yeşile bürünmeye başlayan alanda Akasya, Oya Ağacı, At Kestanesi, Pembe Çiçekli Akasya, Atlas Sediri, Erguvan, Defne, Koca Yemiş, İncir, Elma, Dut, Erik, Kiraz, Muşmul cinsinden ağaçların dikimi yapılıyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, projenin çok hızlı bir şekilde tamamlanması ve halkın hizmetine sunulması için ekiplerin çalışmasının devam ettiğini belirterek “İlçemize vizyonerlik katacak bu projenin bitirilmesi  için çalışmalarımız planlanan şekliyle devam etmektedir. 87 bin metrekare alana sahip Bayraktepe Parkı, yapımı devam eden ve Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın katılımıyla yapılan son tabliye montajından sonra önümüzdeki ay hizmete açılacak Osman Gazi Körfez Geçiş Köprüsü’ne hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Böylece Bayraktepe Parkı’na gelecek vatandaşlar, muhteşem Osman Gazi Körfez Geçiş Köprüsü manzarası ile gönüllerince dinlenme imkanı olacak. Bayraktepe parkımızda Yürüyüş yolları ve ağaçlandırma çalışmalarıyla devam etmekte piknik alanları, pergolaların yapımına başlandı. Ayrıca spor alanlarının da ihmal edilmediği örnek çalışmada futbol, basketbol, voleybol sahası da tamamlanacak. Çocuk oyun alanlarının da olacağı parkta, alana gelecek vatandaşların araçlarını park edecek otoparkımızda mevcut olacak. Çalışmalar neticelenince  Dilovası, Kocaeli’nin en önemli parklarından birisine kavuşacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.