KÖPRÜNÜN GÜVENLİĞİ İÇİN TOPLANDILAR

Kocaeli 10.02.2017 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KÖPRÜNÜN GÜVENLİĞİ İÇİN TOPLANDILAR

Osman Gazi Köprüsü Güvenlik Toplantısı Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Ve Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleşti

Osman Gazi Köprüsü Güvenlik Toplantısı Vali Hasan Basri Güzeloğlu Ve Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Kamu özel sektör ortaklığı idare binasında gerçekleşen toplantıya; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ile Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Yalova Vali Yardımcısı Abdurrahim İnan, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Kocaeli  İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Mehmet Karadeniz, Yalova İl Jandarma Komutanı Albay Osman Yeşilöz ,Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü Murat Gönenli, Müdür Yardımcısı Erdoğan Dedeoğlu ve Otoyol Yatırım ve İşletmeleri Genel Müdürü Hikmet Tuğlu katıldılar. Osman Gazi Köprüsü’nün  güvenliğine dönük alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar Sayın Valilerimiz  ve katılımcılar tarafından değerlendirildi.  
Osman Gazi Köprüsü Güvenlik Toplantısı Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Ve Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleşti

Osman Gazi Köprüsü Güvenlik Toplantısı Vali Hasan Basri Güzeloğlu Ve Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Kamu özel sektör ortaklığı idare binasında gerçekleşen toplantıya; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ile Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Yalova Vali Yardımcısı Abdurrahim İnan, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Kocaeli  İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Mehmet Karadeniz, Yalova İl Jandarma Komutanı Albay Osman Yeşilöz ,Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü Murat Gönenli, Müdür Yardımcısı Erdoğan Dedeoğlu ve Otoyol Yatırım ve İşletmeleri Genel Müdürü Hikmet Tuğlu katıldılar.

Osman Gazi Köprüsü’nün  güvenliğine dönük alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar Sayın Valilerimiz  ve katılımcılar tarafından değerlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.