Kore Gazisine geçmiş olsun ziyareti!

Dilovası 13.07.2020 - 13:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kore Gazisine geçmiş olsun ziyareti!

Dilovası Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kore Gazisi Musa Karabulak’ı yerinde ziyaret eden hastane yönetimi, geçmiş olsun dileklerini iletti. Dilovası Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kore Gazisi Musa Karabulak'ı hastane yönetimi ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Hastane Yönetimi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız” diyerek Karabulak'a acil şifalar diledi.  

Dilovası Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kore Gazisi Musa Karabulak’ı yerinde ziyaret eden hastane yönetimi, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Dilovası Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kore Gazisi Musa Karabulak'ı hastane yönetimi ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Hastane Yönetimi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız” diyerek Karabulak'a acil şifalar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.