Korkmaz; “Dolar Oyununa Karşı Duracağız”

Gebze 27.05.2018 - 16:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Korkmaz; “Dolar Oyununa Karşı Duracağız”

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Geleneksel iftarını gerçekleştirdi. İftarda bir konuşma yapan TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, “Dolara karşı oynanan oyunu görecek ve karşı duracağız.” dedi.

Holiday Inn Otel’de TÜMDİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz’ın önceki akşam düzenlediği geleneksel iftara; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı. Düzenlenen iftar yemeğinde bir açılış konuşması yapan TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, “Mübarek ramazan ayında geleneksel olarak buluşmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar programımıza katıldığını için teşekkür ederiz. BİZİ YILDIRAMAYACAKLAR Ekonomi ve ticaret ile ilgili bir sivil toplum kuruluşuyuz. Son günlerde yaşanan döviz ve faiz ülkemiz üzerinde oynanan ucuz bir oyun olarak görüyoruz. Bu öyle bir oyun ki stüdyolarda hazırlanmış video ve fotoğraflarla istikrarı zayıf düşüren hareket olarak bakıyoruz. Bunu asla bir Türk vatandaşı olarak kabul etmiyoruz. Hiçbir silah inanmış bir toplumu yenemez. Biz bu oyunu göreceğiz ve karşı duracağız. Şanlı tarihimiz bunun emsalsiz örnekleri ile doludur. Kenetlendiğimizde bizi asla yıldıramayacaklar. Geçmişten günümüzde bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimize rahmet diliyorum.” diye konuştu.  BERABER OLACAĞIZ TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz’ın ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler konuşmasında, “Rahmet ve bereket ayındayız. Yaptığımız ibadetler inşallah Allah katında kabul olur. İslam coğrafyasında bir yangın ve savaş var. İsrail’in Kudüs ve Filistin’e yaptığı katliamda binlerce kardeşimiz şehit oldu. Öyle bir zulüm ki yaralıların tedavisi için dışarı çıkmasına izin verilmiyor. Diğer ülkelerle kendimizi kıyaslarsak şükür etmeli ve çok çalışmalıyız. Sizler memlekete katma değer sağlayan iş adamlarısınız. Ülkemizi dövizle sıkboğaz etmek isteyen dışardan ve içerden güçlere karşıyız. Bir ve beraber olacağız. Ramazan sofralı bunlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 
Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Geleneksel iftarını gerçekleştirdi. İftarda bir konuşma yapan TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, “Dolara karşı oynanan oyunu görecek ve karşı duracağız.” dedi.

Holiday Inn Otel’de TÜMDİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz’ın önceki akşam düzenlediği geleneksel iftara; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı. Düzenlenen iftar yemeğinde bir açılış konuşması yapan TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, “Mübarek ramazan ayında geleneksel olarak buluşmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar programımıza katıldığını için teşekkür ederiz.

BİZİ YILDIRAMAYACAKLAR

Ekonomi ve ticaret ile ilgili bir sivil toplum kuruluşuyuz. Son günlerde yaşanan döviz ve faiz ülkemiz üzerinde oynanan ucuz bir oyun olarak görüyoruz. Bu öyle bir oyun ki stüdyolarda hazırlanmış video ve fotoğraflarla istikrarı zayıf düşüren hareket olarak bakıyoruz. Bunu asla bir Türk vatandaşı olarak kabul etmiyoruz. Hiçbir silah inanmış bir toplumu yenemez. Biz bu oyunu göreceğiz ve karşı duracağız. Şanlı tarihimiz bunun emsalsiz örnekleri ile doludur. Kenetlendiğimizde bizi asla yıldıramayacaklar. Geçmişten günümüzde bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimize rahmet diliyorum.” diye konuştu. 

BERABER OLACAĞIZ

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz’ın ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler konuşmasında, “Rahmet ve bereket ayındayız. Yaptığımız ibadetler inşallah Allah katında kabul olur. İslam coğrafyasında bir yangın ve savaş var. İsrail’in Kudüs ve Filistin’e yaptığı katliamda binlerce kardeşimiz şehit oldu. Öyle bir zulüm ki yaralıların tedavisi için dışarı çıkmasına izin verilmiyor. Diğer ülkelerle kendimizi kıyaslarsak şükür etmeli ve çok çalışmalıyız. Sizler memlekete katma değer sağlayan iş adamlarısınız. Ülkemizi dövizle sıkboğaz etmek isteyen dışardan ve içerden güçlere karşıyız. Bir ve beraber olacağız. Ramazan sofralı bunlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.