Korkmaz: “Gece gündüz çalışıyoruz”

Siyaset 06.02.2020 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Korkmaz: “Gece gündüz çalışıyoruz”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Hedef Gazetesine özel açıklamalar yaptı. Korkmaz, “Seçim olsun ya da olmasın partimizin gelenekleri gece gündüz çalışmak. Bunu yapıyoruz. Önceliğimiz Kudüs mitingimizi iyi bir şekilde gerçekleştirmek, tüm çalışmamız bu yönde” dedi. Gazetemize demeç veren, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, gündeme ait özel açıklamalarda bulundu. Korkmaz, “Her pazartesi olağan toplantımızı akşam ilçe binamızda yapıyoruz. Gündemi konuşup partililerimizle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Şu dönem tüm konsantremiz Kudüs mitingimiz. Pazar günü güzel bir mitinge imza atacağımızdan kuşkum yok. İnşallah tüm vatandaşlarımızı mitinge davet ediyorum” şeklinde konuştu. ERBAKAN HOCAMIZI ANACAĞIZ Ay sonunda merhum Necmettin Erbakan anması düzenleyeceklerini kaydeden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Gebze Kültür Merkezinde bir anmamız olacak. Burada merhum Erbakan hocamızın anısına yakışır bir program düzenleyeceğiz. Tam tarihi belirteceğiz. Gebzeli vatandaşlarımızı şimdiden davet etmiş olayım. Onun dışındaki çalışmalarımız yolunda gidiyor. Seçim olsun ya da olmasın, parti olarak her zaman çalışıyoruz, çalışacağız” dedi.  HABER: R.SILA GÜVENÇ

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Hedef Gazetesine özel açıklamalar yaptı. Korkmaz, “Seçim olsun ya da olmasın partimizin gelenekleri gece gündüz çalışmak. Bunu yapıyoruz. Önceliğimiz Kudüs mitingimizi iyi bir şekilde gerçekleştirmek, tüm çalışmamız bu yönde” dedi.

Gazetemize demeç veren, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, gündeme ait özel açıklamalarda bulundu. Korkmaz, “Her pazartesi olağan toplantımızı akşam ilçe binamızda yapıyoruz. Gündemi konuşup partililerimizle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Şu dönem tüm konsantremiz Kudüs mitingimiz. Pazar günü güzel bir mitinge imza atacağımızdan kuşkum yok. İnşallah tüm vatandaşlarımızı mitinge davet ediyorum” şeklinde konuştu.

ERBAKAN HOCAMIZI ANACAĞIZ

Ay sonunda merhum Necmettin Erbakan anması düzenleyeceklerini kaydeden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Gebze Kültür Merkezinde bir anmamız olacak. Burada merhum Erbakan hocamızın anısına yakışır bir program düzenleyeceğiz. Tam tarihi belirteceğiz. Gebzeli vatandaşlarımızı şimdiden davet etmiş olayım. Onun dışındaki çalışmalarımız yolunda gidiyor. Seçim olsun ya da olmasın, parti olarak her zaman çalışıyoruz, çalışacağız” dedi. 

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.