Korkunç Rakam

Darıca 31.05.2016 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Korkunç Rakam

Darıca Farabi Devlet Hastanesi kayıtlarında 2015 yılı içinde 1500 adet kuduz aşısı yapıldığına dair veriler ilçede ki sokak köpeklerine ilişkin tehlikeyi bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne ısırılma sebebi ile gelen ve aşı olan vatandaşların tamamı sokak köpekleri tarafından ısırıldığı da kayıtlar arasında yer alıyor. Vatandaşlar sokak köpeklerinin saldırma anlarını ve şekillerini de cep telefonları vasıtası ile hastaneye verdikleri ve bu görüntülerinde CD halinde kayıtlarda arşivlendiği öğrenildi. Görüntüler, kuduz aşısı sayısı, vatandaşların sokak köpeklerine ilişkin şikayetleri bir veri dosyası oluşturularak Darıca Belediyesi’ne teslim edildiği de hastane yetkilileri tarafından belirtildi. BELEDİYE ÇÖZÜM ARAYIŞINDA İlçede bir barınak olmaması nedeniyle belediye tarafından sokak köpeklerinin toplanmasının da söz konusu olmadığı Darıca’da sivil toplum kuruluşları hatta bazı vatandaşlar ilçede bir barınak yapılması adına destek vereceklerini ifade ettiler. Darıca Sahili’nde spor yapan vatandaşlar özellikle sabah saatlerinde sürü halinde ki sokak köpeklerine rastladıklarını ifade ederken Bayramoğlu bölgesinde ise öğrenciler okullarına gitmekte sıkıntı çektiklerini hatta bir kısmı evlerinden servis araçlarına binene kadar sokak köpeklerinin saldırısına uğradıklarını ifade ettiler. HABER: Adnan AYVAZ
Darıca Farabi Devlet Hastanesi kayıtlarında 2015 yılı içinde 1500 adet kuduz aşısı yapıldığına dair veriler ilçede ki sokak köpeklerine ilişkin tehlikeyi bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne ısırılma sebebi ile gelen ve aşı olan vatandaşların tamamı sokak köpekleri tarafından ısırıldığı da kayıtlar arasında yer alıyor. Vatandaşlar sokak köpeklerinin saldırma anlarını ve şekillerini de cep telefonları vasıtası ile hastaneye verdikleri ve bu görüntülerinde CD halinde kayıtlarda arşivlendiği öğrenildi. Görüntüler, kuduz aşısı sayısı, vatandaşların sokak köpeklerine ilişkin şikayetleri bir veri dosyası oluşturularak Darıca Belediyesi’ne teslim edildiği de hastane yetkilileri tarafından belirtildi.

BELEDİYE ÇÖZÜM ARAYIŞINDA

İlçede bir barınak olmaması nedeniyle belediye tarafından sokak köpeklerinin toplanmasının da söz konusu olmadığı Darıca’da sivil toplum kuruluşları hatta bazı vatandaşlar ilçede bir barınak yapılması adına destek vereceklerini ifade ettiler. Darıca Sahili’nde spor yapan vatandaşlar özellikle sabah saatlerinde sürü halinde ki sokak köpeklerine rastladıklarını ifade ederken Bayramoğlu bölgesinde ise öğrenciler okullarına gitmekte sıkıntı çektiklerini hatta bir kısmı evlerinden servis araçlarına binene kadar sokak köpeklerinin saldırısına uğradıklarını ifade ettiler.

HABER: Adnan AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.