19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KORKUTAN PATLAMA DA YARALI SAYISI ARTIYOR!

Dilovası 13.01.2017 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KORKUTAN PATLAMA DA YARALI SAYISI ARTIYOR!

Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sıddık Kardeşler Çelik isimli iş yerinde, haddecilik işinde kullanılan bir kazanın fazla sıcaktan dolayı patlaması sonucu bölgeye hemen itfaiye ve 112 ekipleri çağırıldı. Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sıddık Kardeşler Çelik isimli iş yerinde, haddecilik işinde kullanılan bir kazanın fazla sıcaktan dolayı patlaması sonucu bölgeye hemen itfaiye ve 112 ekipleri çağırıldı. Patlama sonrası çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.  1 İŞÇİ ÖLDÜ 17 İŞÇİ YARALANDI Dilovası OSB 4. Kısım da Sıddık Kardeşler Çelik isimli fabrika da metal eriten çelik kazanı sıcaktan patladı. Edinilen bilgiye göre, patlamanın etkisiyle 1 işçi kazanın altında kalarak vefat ederken, 17 işçi ise yaralandı. Patlama da yaralanan işçiler Gebze Fatih Devlet Hastanesine ve Darıca Farabi Devlet Hastanesine getirilirken, İtfaiye ekipleri olay yerinde kurtarma çalışmalarına devam ediyor. ÖLEN İŞÇİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ Dilovası OSB 4. Kısım da Sıddık Kardeşler Çelik isimli fabrika da meydana gelen patlamada ölen işçinin 34 yaşındaki Ali Koca olduğu, öncesinde yaralı sayısının ise 17 olduğu belirtildi.  3 İŞÇİ HASTANEDE KARANTİNADA Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Zülfikar Şahin, Gökhan Öztürk ve Emre Türkoğlu'nun ensesinden yaralandığı ve kimyasal patlama yüzünden karantinaya alındığı öğrenildi.  KAYMAKAM ARSLAN BİLGİ VERDİ Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan kazayla ilgi verirken şunları söyledi; "Kaza da 1 işçimiz vefat ederken, 15 işçimiz ise bölge de bulunan hastanelerimizde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlım durumu iyi. Olayla ilgili soruşturma yetkili kişiler tarafından devam ediyor. İş yeri sahipleri ile de soruşturmayla ilgilenen yetkillerle de gereken görüşülme yapıldı. Herhangi bir ihmal olup olmadığı araştırılacak"

Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sıddık Kardeşler Çelik isimli iş yerinde, haddecilik işinde kullanılan bir kazanın fazla sıcaktan dolayı patlaması sonucu bölgeye hemen itfaiye ve 112 ekipleri çağırıldı.

Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sıddık Kardeşler Çelik isimli iş yerinde, haddecilik işinde kullanılan bir kazanın fazla sıcaktan dolayı patlaması sonucu bölgeye hemen itfaiye ve 112 ekipleri çağırıldı. Patlama sonrası çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. 

1 İŞÇİ ÖLDÜ 17 İŞÇİ YARALANDI

Dilovası OSB 4. Kısım da Sıddık Kardeşler Çelik isimli fabrika da metal eriten çelik kazanı sıcaktan patladı. Edinilen bilgiye göre, patlamanın etkisiyle 1 işçi kazanın altında kalarak vefat ederken, 17 işçi ise yaralandı. Patlama da yaralanan işçiler Gebze Fatih Devlet Hastanesine ve Darıca Farabi Devlet Hastanesine getirilirken, İtfaiye ekipleri olay yerinde kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

ÖLEN İŞÇİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Dilovası OSB 4. Kısım da Sıddık Kardeşler Çelik isimli fabrika da meydana gelen patlamada ölen işçinin 34 yaşındaki Ali Koca olduğu, öncesinde yaralı sayısının ise 17 olduğu belirtildi. 

3 İŞÇİ HASTANEDE KARANTİNADA
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Zülfikar Şahin, Gökhan Öztürk ve Emre Türkoğlu'nun ensesinden yaralandığı ve kimyasal patlama yüzünden karantinaya alındığı öğrenildi. 

KAYMAKAM ARSLAN BİLGİ VERDİ

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan kazayla ilgi verirken şunları söyledi; "Kaza da 1 işçimiz vefat ederken, 15 işçimiz ise bölge de bulunan hastanelerimizde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlım durumu iyi. Olayla ilgili soruşturma yetkili kişiler tarafından devam ediyor. İş yeri sahipleri ile de soruşturmayla ilgilenen yetkillerle de gereken görüşülme yapıldı. Herhangi bir ihmal olup olmadığı araştırılacak"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.