Korona günlerinde Gebze boş kaldı!

Gebze 25.03.2020 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Korona günlerinde Gebze boş kaldı!

Korona virüs salgını nedeniyle uzmanlar mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayı tavsiye etmezken bu kare Gebze sokaklarının salgın sonrasındaki durumunu özetler nitelikte. Her zaman kalabalık görmeye alıştığımız tarihi Gebze Eskiçarşı eski görüntüsünden bir hayli uzakta görülüyor. Terkedilmiş kenti çağrıştıran Gebze Eskiçarşı dolaşan birkaç kişi dışında oldukça boş ve sakin durumda. Virüs salgını sonrasında her geçen gün eski bildik kalabalığını yitiren Gebze, şimdilerden korona günlerini böyle sessizce yaşıyor. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Korona virüs salgını nedeniyle uzmanlar mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayı tavsiye etmezken bu kare Gebze sokaklarının salgın sonrasındaki durumunu özetler nitelikte. Her zaman kalabalık görmeye alıştığımız tarihi Gebze Eskiçarşı eski görüntüsünden bir hayli uzakta görülüyor. Terkedilmiş kenti çağrıştıran Gebze Eskiçarşı dolaşan birkaç kişi dışında oldukça boş ve sakin durumda. Virüs salgını sonrasında her geçen gün eski bildik kalabalığını yitiren Gebze, şimdilerden korona günlerini böyle sessizce yaşıyor.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.