Korona nöbetinden vatan nöbetine

Gebze 29.06.2020 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Korona nöbetinden vatan nöbetine

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden Batuhan Uzgur vatani görevini yerine getirmek adına, ilçe sağlık personeli arkadaşları ile vedalaştı. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden Batuhan Uzgur vatani görevini yerine getirmek adına, ilçe sağlık personeli arkadaşları ile vedalaştı. Yeni tip korona virüs hastalarının tedavisinde tüm sağlık çalışanları büyük fedakârlıkla hizmet verdiğini dile getiren Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, “Sağlık çalışanlarımızın hepsi büyük özveri ile çalışmalarına devam ediyor. Bizler haftanın yedi günü sağlık nöbeti tutarak Gebze halkımıza hizmet ediyoruz. Askerlerimiz bizler adına vatan nöbetinde iken sağlık personelimiz de askerlerimizin geride bıraktıkları aileleri ve sevdikleri için canlarını tehlikeye atma pahasına fedakarlık sergileyerek nöbetlerine ve çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sizler vatan sathında bizler sağlık sathında halkımız için nöbetteyiz” dedi. GEBZELİLERE ÇAĞRI Genelgeyle askere gidecek vatandaşlar için toplu olarak askere uğurlama törenlerinin geçici süreliğine kısıtlandığı vurgulayan İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı yazılı açıklamanın devamında ise koronavirüs salgınıyla mücadelede tüm kesimlerin tedbiri elden bırakmaması gerektiğine dikkat çekerek özellikle toplu olarak gerçekleştirilen faaliyetlerin salgını riskini artıracağı ve bu tür faaliyetlerin hala kısıtlama kapsamında olduğu ifade ederek Gebzeli vatandaşları bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeye devam etmelerini istedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden Batuhan Uzgur vatani görevini yerine getirmek adına, ilçe sağlık personeli arkadaşları ile vedalaştı.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden Batuhan Uzgur vatani görevini yerine getirmek adına, ilçe sağlık personeli arkadaşları ile vedalaştı. Yeni tip korona virüs hastalarının tedavisinde tüm sağlık çalışanları büyük fedakârlıkla hizmet verdiğini dile getiren Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, “Sağlık çalışanlarımızın hepsi büyük özveri ile çalışmalarına devam ediyor. Bizler haftanın yedi günü sağlık nöbeti tutarak Gebze halkımıza hizmet ediyoruz. Askerlerimiz bizler adına vatan nöbetinde iken sağlık personelimiz de askerlerimizin geride bıraktıkları aileleri ve sevdikleri için canlarını tehlikeye atma pahasına fedakarlık sergileyerek nöbetlerine ve çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sizler vatan sathında bizler sağlık sathında halkımız için nöbetteyiz” dedi.

GEBZELİLERE ÇAĞRI

Genelgeyle askere gidecek vatandaşlar için toplu olarak askere uğurlama törenlerinin geçici süreliğine kısıtlandığı vurgulayan İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı yazılı açıklamanın devamında ise koronavirüs salgınıyla mücadelede tüm kesimlerin tedbiri elden bırakmaması gerektiğine dikkat çekerek özellikle toplu olarak gerçekleştirilen faaliyetlerin salgını riskini artıracağı ve bu tür faaliyetlerin hala kısıtlama kapsamında olduğu ifade ederek Gebzeli vatandaşları bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeye devam etmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.