Korona süreci Darıca’da nasıl geçti?

Darıca 12.05.2020 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Korona süreci Darıca’da nasıl geçti?

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş Covid-19 sürecinin Darıca’da nasıl yönetildiğini Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a anlattı. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni 12 Mayıs Hemşireler Günü sebebi ile ziyaret etti. Ziyarette Covid-19 süreci ile alakalı Nihat Yıldırım’a bilgi veren Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Korona virüs sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarına elimizden geldiğince yetişmeye çalıştık. Süreci çok iyi yürüttüğümüzü düşünüyoruz. VİRÜSÜN YAYILMASINI ENGELLEDİK Bu süreçte Covid-19 teşhisi konulan her hastayı bulunduğu ortamdan alarak KYK yurtlarına yerleştirdik. Her pozitif vakanın temasta bulunduğu yakın çevresine de test uyguladık. Testleri pozitif çıkan her hastamızı KYK yurtlarında 14 gün karantina sürecine aldık. 14 günün sonunda testleri negatif çıkan hastalarımızı, korunma kuralı ile evlerine göndererek virüsün yayılmasını engelledik. Bu süreçte bizlere destek olan bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş Covid-19 sürecinin Darıca’da nasıl yönetildiğini Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a anlattı.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni 12 Mayıs Hemşireler Günü sebebi ile ziyaret etti. Ziyarette Covid-19 süreci ile alakalı Nihat Yıldırım’a bilgi veren Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Korona virüs sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarına elimizden geldiğince yetişmeye çalıştık. Süreci çok iyi yürüttüğümüzü düşünüyoruz.

VİRÜSÜN YAYILMASINI ENGELLEDİK

Bu süreçte Covid-19 teşhisi konulan her hastayı bulunduğu ortamdan alarak KYK yurtlarına yerleştirdik. Her pozitif vakanın temasta bulunduğu yakın çevresine de test uyguladık. Testleri pozitif çıkan her hastamızı KYK yurtlarında 14 gün karantina sürecine aldık. 14 günün sonunda testleri negatif çıkan hastalarımızı, korunma kuralı ile evlerine göndererek virüsün yayılmasını engelledik. Bu süreçte bizlere destek olan bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.