19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Köşker davayı kazandı

Gebze 06.04.2017 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Köşker davayı kazandı

Gebze Belediyesi eski çalışanı Mustafa Demir’e, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e Hakaretten Adli Para Cezası...

Gebze Belediyesi Başkanı Adnan Köşker'e, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden  hakaret eden Mustafa Demir, mahkemece 1500 TL  adli para cezasına çarptırıldı. Gebze 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, duruşmaya hakaret suçundan 2 yıla kadar hapsi istenen tutuksuz sanık Mustafa Demir ve vekili  katılırken, şikayetçi Adnan Köşker duruşmaya katılmadı. Köşker'i duruşmada avukatı temsil etti. Tutuksuz sanık Mustafa Demir'in ayrıca savunmasında; söz konusu paylaşımlarının FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı olup kapatılan  Bizim Kocaeli Gazetesince alıntılandığını, kendisinin ise bu alıntıdan haberinin olmadığı ifade ettiği belirtildi. Başkan Köşker’in tutuksuz sanık Mustafa Demir'e karşı manevi tazminat davası açmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Gebze Belediyesi eski çalışanı Mustafa Demir’e, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e Hakaretten Adli Para Cezası...

Gebze Belediyesi Başkanı Adnan Köşker'e, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden  hakaret eden Mustafa Demir, mahkemece 1500 TL  adli para cezasına çarptırıldı. Gebze 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, duruşmaya hakaret suçundan 2 yıla kadar hapsi istenen tutuksuz sanık Mustafa Demir ve vekili  katılırken, şikayetçi Adnan Köşker duruşmaya katılmadı. Köşker'i duruşmada avukatı temsil etti.

Tutuksuz sanık Mustafa Demir'in ayrıca savunmasında; söz konusu paylaşımlarının FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı olup kapatılan  Bizim Kocaeli Gazetesince alıntılandığını, kendisinin ise bu alıntıdan haberinin olmadığı ifade ettiği belirtildi.

Başkan Köşker’in tutuksuz sanık Mustafa Demir'e karşı manevi tazminat davası açmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.