19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KÖŞKER’DEN MÜJDE!

Gebze 19.11.2018 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KÖŞKER’DEN MÜJDE!

Yavuz Selim ve Hürriyet’te Tapular Verilecek!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Yıllarca çözülemeyen Pazar yeri ile Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallelerinde sorununu çözdük ve 2 ay sonra da mahallelinin tapularını vermeye başlayacağız.” dedi. Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker, Hürriyet ve Yavuz Selim’de tapuların iki ay içinde verileceğini müjdeledi. Cuma günü yapılan AK Parti Aday Adayları tanıtım toplantısında konuşan Başkan Köşker, tapu sorununa değindi. Türkiye gündemine taşınan ve Son Başbakan Binali Yıldırım tarafından çözümüne dair söz verilen tapu meselesinde Başkan Köşker, sona yaklaşıldığını vurguladı. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşmeler yapan Köşker, aylardır çözüm için yoğu mesai harcamıştı. Sorunun çözüldüğünü ifade eden Köşker, iki ay içinde tapuların verileceğini ifade etti. İKİ İKİ AY SÖZÜ Gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gelinen noktada bir süreç tamamlandı. 2002’de partinin kuruluşundan bu yana olan parti teşkilatında görevlerim belediye başkanlığı oldu. 2 dönemdir belediye başkanlığı yapmaya devam ediyorum. Bugün bir dönemin sonu yaklaştı. Bu süreç içinde Gebze’de çok şeyler yaptık. Yıllarca çözülemeyen Pazar yeri ile Gebze Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerinde yaşanan 2B tapu sorununu çözdük ve 2 ay sonra da mahallelinin tapularını vermeye başlayacağız. Yine Gebze’de yıllarca çözülemeyen, içinden çıkılamayan bir sorun olan plan sorunlarını çözdük. Gebze’nin gelişiminin en büyük önderlerinden olan ve en önemli gelir kaynaklarından biri olan köydeki planlarımızın 6 bin 500 hektar alan, organize edilerek sonuna geldik.” diye konuştu.
Yavuz Selim ve Hürriyet’te Tapular Verilecek!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Yıllarca çözülemeyen Pazar yeri ile Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallelerinde sorununu çözdük ve 2 ay sonra da mahallelinin tapularını vermeye başlayacağız.” dedi.

Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker, Hürriyet ve Yavuz Selim’de tapuların iki ay içinde verileceğini müjdeledi. Cuma günü yapılan AK Parti Aday Adayları tanıtım toplantısında konuşan Başkan Köşker, tapu sorununa değindi. Türkiye gündemine taşınan ve Son Başbakan Binali Yıldırım tarafından çözümüne dair söz verilen tapu meselesinde Başkan Köşker, sona yaklaşıldığını vurguladı. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşmeler yapan Köşker, aylardır çözüm için yoğu mesai harcamıştı. Sorunun çözüldüğünü ifade eden Köşker, iki ay içinde tapuların verileceğini ifade etti. İKİ

İKİ AY SÖZÜ

Gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gelinen noktada bir süreç tamamlandı. 2002’de partinin kuruluşundan bu yana olan parti teşkilatında görevlerim belediye başkanlığı oldu. 2 dönemdir belediye başkanlığı yapmaya devam ediyorum. Bugün bir dönemin sonu yaklaştı. Bu süreç içinde Gebze’de çok şeyler yaptık. Yıllarca çözülemeyen Pazar yeri ile Gebze Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerinde yaşanan 2B tapu sorununu çözdük ve 2 ay sonra da mahallelinin tapularını vermeye başlayacağız. Yine Gebze’de yıllarca çözülemeyen, içinden çıkılamayan bir sorun olan plan sorunlarını çözdük. Gebze’nin gelişiminin en büyük önderlerinden olan ve en önemli gelir kaynaklarından biri olan köydeki planlarımızın 6 bin 500 hektar alan, organize edilerek sonuna geldik.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.