19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Köşker Gebzespor İçin Düğmeye Bastı...

Spor 26.05.2015 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Köşker Gebzespor İçin Düğmeye Bastı...

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor için harekete geçti.

Gebze protokolü bu sabah saatlerinde Holiday Inn Hotel’de kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Adem yıldırım ve kahvaltıya ev sahipliği yapan Holiday Inn Hotel Sahibi Salih Çakıroğlu katıldılar. GEBZE PROTOKOLÜ: İLKER ÇAKIR’A GÜVENİYORUZ Kritik zirvenin gündem konusu ise Gebzespor oldu. Gebzespor’u başarıya taşımak adına seferberlik ilan eden Gebze protokolü, yeni sezonda Gebzespor için neler yapılması gerektiği konusunda istişare yaptılar. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlker Çakır’ın çok önemli işler yaptığını ve kendisine çok güvendiğini söyleyerek, bugünden itibaren Gebzespor için harekete geçeceklerini söyledi. Gebze Stadı’nda küfürsüz, rahat bir maç izleme ortamı yaratılmasında Başkan Çakır’a teşekkür eden Köşker, İlker Çakır’ın yanında olacağını söyleyerek kenetlenme çağrısında bulundu. İLK KOMBİNEYİ KAYMAKAM ALACAK Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise, yeni sezonda satışa çıkacak olan kombine kartları için gerekirse hep birlikte kapı kapı dolaşacaklarını kaydetti. Kaymakam Arslan, ‘’İlk kombine ben alacağım’’ diyerek, Gebzespor için somut bir adım attı. Esnafları, vatandaşları ve önemli sanayi kuruluşlarıyla Gebzespor için görüşeceklerini söyleyen Kaymakam Arslan, Gebzespor için duyarlılığını bir kez daha ortaya koydu. Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştiği öğrenilen toplantıda, başta Belediye Başkanı Adnan Köşker olmak üzere, tüm protokol üyeleri Gebzespor Başkanı İlker Çakır’ın çalışmalarını taktirle karşıladıklarını ve Gebzespor’un başarısız olması için hiçbir sebep olmadığını söylediler.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor için harekete geçti.

Gebze protokolü bu sabah saatlerinde Holiday Inn Hotel’de kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Adem yıldırım ve kahvaltıya ev sahipliği yapan Holiday Inn Hotel Sahibi Salih Çakıroğlu katıldılar.

GEBZE PROTOKOLÜ: İLKER ÇAKIR’A GÜVENİYORUZ

Kritik zirvenin gündem konusu ise Gebzespor oldu. Gebzespor’u başarıya taşımak adına seferberlik ilan eden Gebze protokolü, yeni sezonda Gebzespor için neler yapılması gerektiği konusunda istişare yaptılar. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlker Çakır’ın çok önemli işler yaptığını ve kendisine çok güvendiğini söyleyerek, bugünden itibaren Gebzespor için harekete geçeceklerini söyledi. Gebze Stadı’nda küfürsüz, rahat bir maç izleme ortamı yaratılmasında Başkan Çakır’a teşekkür eden Köşker, İlker Çakır’ın yanında olacağını söyleyerek kenetlenme çağrısında bulundu.

İLK KOMBİNEYİ KAYMAKAM ALACAK

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise, yeni sezonda satışa çıkacak olan kombine kartları için gerekirse hep birlikte kapı kapı dolaşacaklarını kaydetti. Kaymakam Arslan, ‘’İlk kombine ben alacağım’’ diyerek, Gebzespor için somut bir adım attı. Esnafları, vatandaşları ve önemli sanayi kuruluşlarıyla Gebzespor için görüşeceklerini söyleyen Kaymakam Arslan, Gebzespor için duyarlılığını bir kez daha ortaya koydu. Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştiği öğrenilen toplantıda, başta Belediye Başkanı Adnan Köşker olmak üzere, tüm protokol üyeleri Gebzespor Başkanı İlker Çakır’ın çalışmalarını taktirle karşıladıklarını ve Gebzespor’un başarısız olması için hiçbir sebep olmadığını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.