19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KÖŞKER İLE TÜRKÇE KONUŞTULAR

Gebze 20.04.2018 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KÖŞKER İLE TÜRKÇE KONUŞTULAR

Gebze Belediyesi’nin Kakanj’a kazandırdığı Saraybosnalı öğrenciler Başkan Köşker’e konuk oldu. Türkçe sınıflar için Başkan Köşker’e teşekkür eden Saraybosnalı öğrenciler Çanakkale türküsünü birlikte söylediler

Bosnalı öğrenciler teşekküre geldi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Bosnalı öğrencileri makamında ağırladı. Gebze Belediyesi tarafından Bosna Hersek’te kazandırılan Türkçe sınıfında öğrenim gören öğrenciler, Başkan Köşker’e konuk oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle ülkemize gelen ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek bayram kutlamalarına katılacak olan Bosnalı öğrenciler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği öncülüğünde ve Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla Kakanj şehrinde yapımı tamamlanan ve açılışı yapılan Türkçe sınıflarının öğrencilerini ağırlayan Başkan Köşker, 23 Nisan 1920’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu simgeleyen, tarihimizin çok önemli bir dönemeci olduğunu belirtti. ÇANAKKALE TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEDİLER “Ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı siz değerli kardeş ülkelerden gelen çocuklarımızla birlikte bir kez daha gurur ve coşkuyla kutluyoruz” diyen Başkan Köşker, “Ülkemize ve Gebze’mize hoş geldiniz” ifadelerini kullandı. TÜRKÇE SINIFLARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER Başkan Köşker’e kazandırdığı Türkçe sınıflar için teşekkürlerini sunan Bosnalı öğrenciler ziyarette Türkçe şarkı ve şiirleri de seslendirdi. Çanakkale türküsünü seslendiren Bosnalı öğrencilere Türk bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.  
Gebze Belediyesi’nin Kakanj’a kazandırdığı Saraybosnalı öğrenciler Başkan Köşker’e konuk oldu. Türkçe sınıflar için Başkan Köşker’e teşekkür eden Saraybosnalı öğrenciler Çanakkale türküsünü birlikte söylediler

Bosnalı öğrenciler teşekküre geldi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Bosnalı öğrencileri makamında ağırladı. Gebze Belediyesi tarafından Bosna Hersek’te kazandırılan Türkçe sınıfında öğrenim gören öğrenciler, Başkan Köşker’e konuk oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle ülkemize gelen ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek bayram kutlamalarına katılacak olan Bosnalı öğrenciler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği öncülüğünde ve Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla Kakanj şehrinde yapımı tamamlanan ve açılışı yapılan Türkçe sınıflarının öğrencilerini ağırlayan Başkan Köşker, 23 Nisan 1920’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu simgeleyen, tarihimizin çok önemli bir dönemeci olduğunu belirtti.

ÇANAKKALE TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEDİLER

“Ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı siz değerli kardeş ülkelerden gelen çocuklarımızla birlikte bir kez daha gurur ve coşkuyla kutluyoruz” diyen Başkan Köşker, “Ülkemize ve Gebze’mize hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

TÜRKÇE SINIFLARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Köşker’e kazandırdığı Türkçe sınıflar için teşekkürlerini sunan Bosnalı öğrenciler ziyarette Türkçe şarkı ve şiirleri de seslendirdi. Çanakkale türküsünü seslendiren Bosnalı öğrencilere Türk bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.