19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Köşker ile birlikte girdiler

Gebze 01.01.2015 - 00:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Köşker ile birlikte girdiler

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yılbaşı akşamı kurum ve kuruluş ziyaretleri yaptı. Gebze’de 2015’i görevlerinin başında karşılayan zabıta, emniyet, sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yılbaşı akşamı ilçe genelinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yılbaşı akşamını da vatandaşların arasında geçiren Başkan Köşker, ilk olarak görev başındaki emniyet müdürlüğü personelini ziyaret etti. Cumhuriyet Polis merkezinde görev başında olan personeli ziyaret ederek yeni yılını tebrik eden Başkan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ilçe yöneticileri ve İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz da eşlik etti. Gebze’nin huzur içerisinde 2015’i karşılaması için nöbette olan emniyet personelinin yeni yılını tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, karakol ziyaretinin ardından görev başında olan zabıta müdürlüğü personelini ziyaret etti.  GEBZELİLERİN YENİ YILINI TEBRİK ETTİ  Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Sadık Albayrak ve Engin Güzel’in yanı sıra birim müdürlerinin de hazır bulunduğu zabıta müdürlüğü personeli ziyaretinde görev başında olan personellerin yeni yılını tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Hemşerilerimizin sorunsuz ve güven içerisinde yeni yılı karşılaması için görevinin başında olan zabıta müdürlüğü çalışanlarımıza kolaylıklar dilerim. Yeni umutlarla ve yeni bir hizmet heyecanıyla girdiğimiz 2015 yılının Gebze'mize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar ve bereketler getirmesini diliyorum. Yeni yılın şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sağlıklı ve mutluluk dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum” dedi.    HASTALARA MORAL VERDİ  Zabıta müdürlüğünün ardından belediye başkan yardımcıları ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ile birlikte Fatih Devlet Hastanesi acil servisine geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sağlık sorunları nedeniyle hastanede olan vatandaşlara acil şifalar dileyerek yeni yıllarını tebrik etti. Acil serviste görevli doktor ve sağlık çalışanlarının da yeni yılını tebrik eden Başkan Köşker, işlerinde kolaylıklar temennilerini de paylaştı.   FEN İŞLERİ TEYAKKUZDA  Fatih Devlet’in ardından fen işleri müdürlüğü şantiyesine geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kar yağışı nedeniyle teyakkuzda olan fen işleri çalışanlarının yeni yıllarını tebrik etti. Fen işleri müdürlüğü yetkililerinden, kar yağışı nedeniyle kurulan kriz masasının çalışmaları ve Gebze’ nin yol durumu hakkında da bilgi alan Başkan Köşker, ziyaretinin görev başındaki personelle hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.          
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yılbaşı akşamı kurum ve kuruluş ziyaretleri yaptı. Gebze’de 2015’i görevlerinin başında karşılayan zabıta, emniyet, sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yılbaşı akşamı ilçe genelinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yılbaşı akşamını da vatandaşların arasında geçiren Başkan Köşker, ilk olarak görev başındaki emniyet müdürlüğü personelini ziyaret etti. Cumhuriyet Polis merkezinde görev başında olan personeli ziyaret ederek yeni yılını tebrik eden Başkan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ilçe yöneticileri ve İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz da eşlik etti. Gebze’nin huzur içerisinde 2015’i karşılaması için nöbette olan emniyet personelinin yeni yılını tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, karakol ziyaretinin ardından görev başında olan zabıta müdürlüğü personelini ziyaret etti. 

GEBZELİLERİN YENİ YILINI TEBRİK ETTİ 

Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Sadık Albayrak ve Engin Güzel’in yanı sıra birim müdürlerinin de hazır bulunduğu zabıta müdürlüğü personeli ziyaretinde görev başında olan personellerin yeni yılını tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Hemşerilerimizin sorunsuz ve güven içerisinde yeni yılı karşılaması için görevinin başında olan zabıta müdürlüğü çalışanlarımıza kolaylıklar dilerim. Yeni umutlarla ve yeni bir hizmet heyecanıyla girdiğimiz 2015 yılının Gebze'mize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar ve bereketler getirmesini diliyorum. Yeni yılın şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sağlıklı ve mutluluk dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum” dedi.   

HASTALARA MORAL VERDİ 

Zabıta müdürlüğünün ardından belediye başkan yardımcıları ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ile birlikte Fatih Devlet Hastanesi acil servisine geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sağlık sorunları nedeniyle hastanede olan vatandaşlara acil şifalar dileyerek yeni yıllarını tebrik etti. Acil serviste görevli doktor ve sağlık çalışanlarının da yeni yılını tebrik eden Başkan Köşker, işlerinde kolaylıklar temennilerini de paylaştı.

 

FEN İŞLERİ TEYAKKUZDA 

Fatih Devlet’in ardından fen işleri müdürlüğü şantiyesine geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kar yağışı nedeniyle teyakkuzda olan fen işleri çalışanlarının yeni yıllarını tebrik etti. Fen işleri müdürlüğü yetkililerinden, kar yağışı nedeniyle kurulan kriz masasının çalışmaları ve Gebze’ nin yol durumu hakkında da bilgi alan Başkan Köşker, ziyaretinin görev başındaki personelle hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.  

Başkan Köşker’den  yılbaşı ziyaretleri galerisi resim 1

Başkan Köşker’den  yılbaşı ziyaretleri galerisi resim 2

Başkan Köşker’den  yılbaşı ziyaretleri galerisi resim 3

Başkan Köşker’den  yılbaşı ziyaretleri galerisi resim 4

Başkan Köşker’den  yılbaşı ziyaretleri galerisi resim 6

Başkan Köşker’den  yılbaşı ziyaretleri galerisi resim 7

Başkan Köşker’den  yılbaşı ziyaretleri galerisi resim 8

Başkan Köşker’den  yılbaşı ziyaretleri galerisi resim 9

Başkan Köşker’den  yılbaşı ziyaretleri galerisi resim 11

Başkan Köşker’den  yılbaşı ziyaretleri galerisi resim 12

 

 

 

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.