Köşklüçeşme elektriksiz!

Gebze 16.06.2020 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Köşklüçeşme elektriksiz!

Gebze Köşklüçeşme Mahallesi sakinleri sürekli yaşanan elektrik kesintilerinden ve voltaj düşüşünden evlerinde sağlam elektronik eşya kalmadığını belirtti. Gebze Köşklüçeşme Mahallesi Bahariye Caddesi sakinleri sürekli yaşanan elektrik kesinleri ve voltaj düşüklüğünden şikayetçi. Tekrarlanan elektrik kesintilerinden elektronik eşyalarının zarar gördüşğünü belirten cadde sakinleri gazetemize ulaşarak sorunlarını dile getirdi. Cadde sakinleri, “Gebze Köşklüçeşme Mahallesi Bahariye Caddesindeki elektrik direkleri 7/24 hiç durmadan ses çıkarıyor ve ötüyor. ALDIĞIMIZ HİZMETTEN MEMNUN DEĞİLİZ Sürekli elektrik kesintisi ve voltaj düşümü yaşıyoruz. Elektronik eşyalarımız zarar görüyor. Sağlam elektronik eşyamız kalmadı. Uzun zamandır şikayette bulunmamıza rağmen önlem alınmadı. Elektrik faturasını her ay göndermesini bilen SEDAŞ  problemi çözmüyor. Aldığımız hizmetten hiç memnun değiliz. Acil çözüm bulunmasını rica ederim” dedi.

Gebze Köşklüçeşme Mahallesi sakinleri sürekli yaşanan elektrik kesintilerinden ve voltaj düşüşünden evlerinde sağlam elektronik eşya kalmadığını belirtti.

Gebze Köşklüçeşme Mahallesi Bahariye Caddesi sakinleri sürekli yaşanan elektrik kesinleri ve voltaj düşüklüğünden şikayetçi. Tekrarlanan elektrik kesintilerinden elektronik eşyalarının zarar gördüşğünü belirten cadde sakinleri gazetemize ulaşarak sorunlarını dile getirdi. Cadde sakinleri, “Gebze Köşklüçeşme Mahallesi Bahariye Caddesindeki elektrik direkleri 7/24 hiç durmadan ses çıkarıyor ve ötüyor.

ALDIĞIMIZ HİZMETTEN MEMNUN DEĞİLİZ

Sürekli elektrik kesintisi ve voltaj düşümü yaşıyoruz. Elektronik eşyalarımız zarar görüyor. Sağlam elektronik eşyamız kalmadı. Uzun zamandır şikayette bulunmamıza rağmen önlem alınmadı. Elektrik faturasını her ay göndermesini bilen SEDAŞ  problemi çözmüyor. Aldığımız hizmetten hiç memnun değiliz. Acil çözüm bulunmasını rica ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.