Kotek İçin Son 24 Saat

Darıca 09.01.2015 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kotek İçin Son 24 Saat

AK Parti ilçe kadın kolları kongreleri yarın Darıca ile başlıyor. Tek liste şeklinde yapılacak olan kongrede mevcut başkan Hülya Kodek rakipsiz yarışacak.

AK Parti ilçe kadın kolları kongre süreci yarın Darıca ilçesi ile başlayacak. Genel merkezin kararı ile tek liste şeklinde yapılacak olan kongrede mevcut Başkan Hülya Kodek güven tazeleyecek. Şato Klas Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan kongre saat 13.00’te başlayacak. 400 delegenin oy kullanma hakkının olduğu kongrede 57 il delegesi ve 30 ilçe yöneticisi seçilecek.   DURMAYACAĞIZKongre sürecini değerlendiren Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, yeniden aday gösterilmekten duyduğu mutluluğu belirtti. Kodek, “Yeniden aynı göreve devam edeceğim. Kongre sonucunda durmadan Allah’ın izniyle 2015 genel seçimlerine hazırlanacağız. Bayrağı daha ileriye taşıyacağı” ifadelerini kullandı.
AK Parti ilçe kadın kolları kongreleri yarın Darıca ile başlıyor. Tek liste şeklinde yapılacak olan kongrede mevcut başkan Hülya Kodek rakipsiz yarışacak.

AK Parti ilçe kadın kolları kongre süreci yarın Darıca ilçesi ile başlayacak. Genel merkezin kararı ile tek liste şeklinde yapılacak olan kongrede mevcut Başkan Hülya Kodek güven tazeleyecek. Şato Klas Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan kongre saat 13.00’te başlayacak. 400 delegenin oy kullanma hakkının olduğu kongrede 57 il delegesi ve 30 ilçe yöneticisi seçilecek.

 

DURMAYACAĞIZ
Kongre sürecini değerlendiren Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, yeniden aday gösterilmekten duyduğu mutluluğu belirtti. Kodek, “Yeniden aynı göreve devam edeceğim. Kongre sonucunda durmadan Allah’ın izniyle 2015 genel seçimlerine hazırlanacağız. Bayrağı daha ileriye taşıyacağı” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.