KÖYLERE TEŞEKKÜR!

Gebze 30.11.2015 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KÖYLERE TEŞEKKÜR!

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı dün sabah düzenlediği programla köy temsilcilerine teşekkür belgelerini verdi. Belediye başkanı Adnan Köşker ve İlçe Başkanı Hasan Soba Teşkilatların önemine değindi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 1 Kasım seçimlerinde başarılı olan teşkilatlara yönelik düzenlediği teşekkür programları dün sabah son buldu. Gebze İlçe Teşkilatı tarafından sonradan mahalle olan 18 Köyün temsilcileri ve sandık müşahitlerine yönelik olarak dün sabah Mollafenari Köyü’nde bulunan Doğa Çiftliği’nde teşekkür programı düzenlendi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Partililerin yoğun ilgi gösterdiği programda teşkilat mensupları teşekkür belgelerini aldı. TEŞKİLATLAR KAZANDI Programda konuşma yapan Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, “1 Kasım’da çok çalışıp güzel bir sonuç aldık. Bu sonucu hep beraber aldık. Bütün teşkilatlar seçimlerden başarıyla çıktı. 7 Haziran seçim sonuçları ortadaydı. AK Parti’nin Tek başına iktidar olmadığı bir ortamda yaşananlar, terör, ekonomik sıkıntılar ortadaydı. 7 Haziran’dan sonra teşkilatlar silkelendi seferberlik ilan edildi. Genel Merkez’den başlayan güzel hava mahalle teşkilatlarına kadar yansıdı. 11 puan Gebze’de oyumunuzu artırdık ve 120 binden 128 bine çıkardık. 1 Kasım seçimlerinde herkes sandığına sahip çıktı teşkilatlara teşekkür ediyorum.”Dedi. ÖNEMLİ OLAN SÜRDÜREBİLMEK Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise vatandaşın 13 yılda yapılan hizmetlerin karşılığını verdiğini ifade ederek, “7 Haziran sonuçlarında vatandaşa kusur bulmak olmaz. Teşkilatların çok büyük önemi var. Teşkilatlar vatandaşa birebir dokunuyor. Bu çalışmayı her zaman yapmalıyız. 7 Haziran’da çalışmadan çalıştık dedik. Vatandaşımız ise 1 Kasım’da gereğini yaptı. Bu sonuçlara bizden daha çok sevinenler var. Sanayiciler, İşadamları seçim sonuçlarına bizden daha çok seviniyor. Önemli olan bu başarıyı sürdürebilmek. Eksiklerimiz olabilir, bunları gidermeliyiz. 2019’da bir kez daha tarihe damga vurmalıyız. 2023’te Türkiye’yi başarılı hale getirmeliyiz. “diye konuştu
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı dün sabah düzenlediği programla köy temsilcilerine teşekkür belgelerini verdi. Belediye başkanı Adnan Köşker ve İlçe Başkanı Hasan Soba Teşkilatların önemine değindi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 1 Kasım seçimlerinde başarılı olan teşkilatlara yönelik düzenlediği teşekkür programları dün sabah son buldu. Gebze İlçe Teşkilatı tarafından sonradan mahalle olan 18 Köyün temsilcileri ve sandık müşahitlerine yönelik olarak dün sabah Mollafenari Köyü’nde bulunan Doğa Çiftliği’nde teşekkür programı düzenlendi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Partililerin yoğun ilgi gösterdiği programda teşkilat mensupları teşekkür belgelerini aldı.

TEŞKİLATLAR KAZANDI

Programda konuşma yapan Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, “1 Kasım’da çok çalışıp güzel bir sonuç aldık. Bu sonucu hep beraber aldık. Bütün teşkilatlar seçimlerden başarıyla çıktı. 7 Haziran seçim sonuçları ortadaydı. AK Parti’nin Tek başına iktidar olmadığı bir ortamda yaşananlar, terör, ekonomik sıkıntılar ortadaydı. 7 Haziran’dan sonra teşkilatlar silkelendi seferberlik ilan edildi. Genel Merkez’den başlayan güzel hava mahalle teşkilatlarına kadar yansıdı. 11 puan Gebze’de oyumunuzu artırdık ve 120 binden 128 bine çıkardık. 1 Kasım seçimlerinde herkes sandığına sahip çıktı teşkilatlara teşekkür ediyorum.”Dedi.

ÖNEMLİ OLAN SÜRDÜREBİLMEK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise vatandaşın 13 yılda yapılan hizmetlerin karşılığını verdiğini ifade ederek, “7 Haziran sonuçlarında vatandaşa kusur bulmak olmaz. Teşkilatların çok büyük önemi var. Teşkilatlar vatandaşa birebir dokunuyor. Bu çalışmayı her zaman yapmalıyız. 7 Haziran’da çalışmadan çalıştık dedik. Vatandaşımız ise 1 Kasım’da gereğini yaptı. Bu sonuçlara bizden daha çok sevinenler var. Sanayiciler, İşadamları seçim sonuçlarına bizden daha çok seviniyor. Önemli olan bu başarıyı sürdürebilmek. Eksiklerimiz olabilir, bunları gidermeliyiz. 2019’da bir kez daha tarihe damga vurmalıyız. 2023’te Türkiye’yi başarılı hale getirmeliyiz. “diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.