“Köylerimiz eğitime hazır”

Gebze 05.08.2019 - 17:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Köylerimiz eğitime hazır”

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze köylerinin muhtarları ve okul müdürleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Doğan, “Yeni eğitim öğretim yılının açılışını tüm köylerimizin katılımıyla festival havasında yapacağız” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan köy muhtarları ve okul müdürleri ile bir araya gelerek, 2019-2020 eğitim öğretim döneminin hazırlıkları hakkında istişarelerde bulundu. Gerçekleştirilen toplantının gündemine ilişkin gazetemize açıklama yapan Doğan, “Bugün köylerimizin muhtarları ve okul müdürleriyle buluşarak okullarımızın ihtiyaçlarını konuştuk. Muhtarların ve okul müdürlerinin istek ve taleplerini dinledik. Köylerimizdeki okulların eksiklikleri var mı, varsa nasıl çözebiliriz, neler yapabiliriz bunların istişaresini yaptık. Çok şükür okullarımızın her şeyi tamam” şeklinde konuştu. 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIRIZ Köy okullarında 2019-2020 eğitim öğretim yılının eksiksiz bir şekilde başlayacağını ifade eden Doğan, “Önümüzdeki eğitim öğretim dönemi için hiçbir eksiğimiz kalmadı. Bakıma onarıma ihtiyacı olan okulların bakımlarını tamamladık. Okul, bina, lojman, taşıma işleri, kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını planladık. Köylerimiz 2019-2020 eğitim dönemine eksiksiz bir şekilde hazır. İlköğretim haftasının açılışını tüm köylerimizle ortaklaşa tam bir festival havasında gerçekleştireceğiz” dedi.

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze köylerinin muhtarları ve okul müdürleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Doğan, “Yeni eğitim öğretim yılının açılışını tüm köylerimizin katılımıyla festival havasında yapacağız” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan köy muhtarları ve okul müdürleri ile bir araya gelerek, 2019-2020 eğitim öğretim döneminin hazırlıkları hakkında istişarelerde bulundu. Gerçekleştirilen toplantının gündemine ilişkin gazetemize açıklama yapan Doğan, “Bugün köylerimizin muhtarları ve okul müdürleriyle buluşarak okullarımızın ihtiyaçlarını konuştuk. Muhtarların ve okul müdürlerinin istek ve taleplerini dinledik. Köylerimizdeki okulların eksiklikleri var mı, varsa nasıl çözebiliriz, neler yapabiliriz bunların istişaresini yaptık. Çok şükür okullarımızın her şeyi tamam” şeklinde konuştu.

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIRIZ

Köy okullarında 2019-2020 eğitim öğretim yılının eksiksiz bir şekilde başlayacağını ifade eden Doğan, “Önümüzdeki eğitim öğretim dönemi için hiçbir eksiğimiz kalmadı. Bakıma onarıma ihtiyacı olan okulların bakımlarını tamamladık. Okul, bina, lojman, taşıma işleri, kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını planladık. Köylerimiz 2019-2020 eğitim dönemine eksiksiz bir şekilde hazır. İlköğretim haftasının açılışını tüm köylerimizle ortaklaşa tam bir festival havasında gerçekleştireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.