19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KPSS sonuçları açıklandı

09.12.2016 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KPSS sonuçları açıklandı

Kamu Personel Seçme Sınavı ortaöğretim sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarına ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşılabilecek.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 20 Kasım 2016'da yapılan KPSS ortaöğretim sınav değerlendirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, sonuçlarını ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.  
Kamu Personel Seçme Sınavı ortaöğretim sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarına ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşılabilecek.


Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim sınavı sonuçları açıklandı.

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 20 Kasım 2016'da yapılan KPSS ortaöğretim sınav değerlendirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sonuçlarını ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.