Krediye hücum

Ekonomi 21.12.2016 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Krediye hücum

KOSGEB'in 50 bin liralık faizsiz kredi desteğine esnaf hücum etti. Kredi başvurusu yapmak için üye güncellemesi ya da yeni üye olmak isteyen işletme sahipleri; yurt genelindeki KOSGEB müdürlükleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yüzlerce vatandaş 12 ay ödeme yapmadan toplamda 36 ayda geri ödemenin öngörüldüğü krediden faydalanabilmek için birbirleriyle yarıştı. KOSGEB'in sitesinden yapılan kredi başvuruları bu gece yarısı son bulacak.

KOSGEB'in 50 bin liralık faizsiz desteğine esnaf hücum etti. Kredi başvurusu yapmak için üye güncellemesi ya da yeni üye olmak isteyen işletme sahipleri; yurt genelindeki müdürlükleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yüzlerce vatandaş 12 ay ödeme yapmadan toplamda 36 ayda geri ödemenin öngörüldüğü krediden faydalanabilmek için birbirleriyle yarıştı. KOSGEB'in sitesinden yapılan kredi başvuruları bu gece yarısı son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.