Kritik Maç Öncesi Çocuğunun Ölüm Haberini Aldı

Spor 08.05.2017 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kritik Maç Öncesi Çocuğunun Ölüm Haberini Aldı

Önemli karşılaşma öncesinde çocuğunun ölüm haberini aldı

Şanlıurfaspor bu hafta ligde kalmak adına kritik Boluspor maçına çıktı. Maç öncesinde çocuğunun ölüm haberini alan Nijeryalı genç yıldızı Believe Atiemwen, maça çıkma kararı aldı. Boluspor karşısında çocuğunun acısını yüreğine gömerek 90 dakika Şanlıurfaspor formasını terletti. Şanlıurfaspor için mücadele veren Believe Atiemwen maç sonrasında ailesinin yanına gitti.
Önemli karşılaşma öncesinde çocuğunun ölüm haberini aldı

Şanlıurfaspor bu hafta ligde kalmak adına kritik Boluspor maçına çıktı. Maç öncesinde çocuğunun ölüm haberini alan Nijeryalı genç yıldızı Believe Atiemwen, maça çıkma kararı aldı.

Boluspor karşısında çocuğunun acısını yüreğine gömerek 90 dakika Şanlıurfaspor formasını terletti. Şanlıurfaspor için mücadele veren Believe Atiemwen maç sonrasında ailesinin yanına gitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.