19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Külte ve ekibinden Başkan Gür’e ziyaret

Spor 20.02.2018 - 21:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Külte ve ekibinden Başkan Gür’e ziyaret

Külte ve ekibinden Başkan Gür’e ziyaret

Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte ve yönetim kurulu üyeleri, bugün Ak Parti Çayırova ilçe Başkanı Ali Osman Gür’ü makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz haftalarda Çayırovaspor’un maçına gelerek yeşil siyahlılara galibiyet primi veren ilçe Başkanı Gür’e teşekkür ziyaretinde bulunan Kulüp Başkanı Külte ve beraberindeki heyet, Gül’ü Pazar günü oynanacak olan Somaspor maçına davet ettiler. İlçe Başkanı Gür’e özel işlemeli ‘Çayırovaspor’ logosunun yer aldığı tabak hediye eden Kulüp Başkanı Şevket Külte, yanlarında olan Ali Osman Gür’e teşekkür etti. GÜR: ÇAYIROVASPOR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR Ak Parti Çayırova ilçe Başkanı Ali Osman Gür ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada, ‘’Üs üste 6 galibiyet alarak ilçemizin göğsünü kabartan Çayırovaspor’umuzun başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Doğru yönetilen Çayırovaspor’un idari anlamdaki başarısını saha içine de yansıtması çok önemli. İnanıyorum ki Çayırovaspor sezonu en iyi yerde bitirerek başarılı bir sezonu geride bırakacaktır’’dedi.
Külte ve ekibinden Başkan Gür’e ziyaret

Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte ve yönetim kurulu üyeleri, bugün Ak Parti Çayırova ilçe Başkanı Ali Osman Gür’ü makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz haftalarda Çayırovaspor’un maçına gelerek yeşil siyahlılara galibiyet primi veren ilçe Başkanı Gür’e teşekkür ziyaretinde bulunan Kulüp Başkanı Külte ve beraberindeki heyet, Gül’ü Pazar günü oynanacak olan Somaspor maçına davet ettiler. İlçe Başkanı Gür’e özel işlemeli ‘Çayırovaspor’ logosunun yer aldığı tabak hediye eden Kulüp Başkanı Şevket Külte, yanlarında olan Ali Osman Gür’e teşekkür etti.

GÜR: ÇAYIROVASPOR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR

Ak Parti Çayırova ilçe Başkanı Ali Osman Gür ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada, ‘’Üs üste 6 galibiyet alarak ilçemizin göğsünü kabartan Çayırovaspor’umuzun başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Doğru yönetilen Çayırovaspor’un idari anlamdaki başarısını saha içine de yansıtması çok önemli. İnanıyorum ki Çayırovaspor sezonu en iyi yerde bitirerek başarılı bir sezonu geride bırakacaktır’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.