Kültür ve Sanat Hayatı Çayırova’da Bu Ay da Çok Canlı

Çayırova 15.02.2017 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kültür ve Sanat Hayatı Çayırova’da Bu Ay da Çok Canlı

Çayırova Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ücretsiz tiyatro günlerine bu ayda damgasını vuruyor.

  Birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla, çeşitliliği ön planda tutarak her ay farklı oyunlar Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda izleyicisiyle buluşuyor. Hem yetişkin hem de çocuk oyunlarıyla Çayırova’ya  yenilikler getirmeye devam eden Çayırova Belediyesi ayın ilk etkinliğini Cenk Gür’ün yazıp yönettiği  “Erkekler Bir Melektir” isimli  yetişkin tiyatrosu ile gerçekleştirdi. Çayırovalı Hanımlardan Büyük  İlgi Yılın on ki ayı farklı etkinliklerle, kültür sanat hayatını canlı tutan Çayırova Belediyesi, “Erkekler Bir Melektir” isimli  yetişkin oyununu Çayırovalı hanımlarla buluşturdu. Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda izleyicisiyle buluşan oyun, kendi halinde çalışan Orhan ile Aslı’nın komik tanışmasını  ve Orhan’ın Aslı’yı evliliğe ikna edişini mizahi bir dille anlatıyor. Komik anların bolca yaşandığı oyun, hanımlar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Zaman zaman Orhan Veli, Atilla İlhan ve Cemal Süreyya’nın da konu edinildiği oyun, izleyiciye kendi hayatlarından da kesitler sundu. Yaşamın  yoruculuğundan ve  stresinden biraz da olsa uzaklaştıklarını, zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirdiklerini  dile getiren Çayırovalı hanımlar, bu tarz etkinlik ve faaliyetleri onlarla buluşturan Başkan Şevki Demirci’ye teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.    
Çayırova Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ücretsiz tiyatro günlerine bu ayda damgasını vuruyor.

 

Birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla, çeşitliliği ön planda tutarak her ay farklı oyunlar Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda izleyicisiyle buluşuyor. Hem yetişkin hem de çocuk oyunlarıyla Çayırova’ya  yenilikler getirmeye devam eden Çayırova Belediyesi ayın ilk etkinliğini Cenk Gür’ün yazıp yönettiği  “Erkekler Bir Melektir” isimli  yetişkin tiyatrosu ile gerçekleştirdi.

Çayırovalı Hanımlardan Büyük  İlgi

Yılın on ki ayı farklı etkinliklerle, kültür sanat hayatını canlı tutan Çayırova Belediyesi, “Erkekler Bir Melektir” isimli  yetişkin oyununu Çayırovalı hanımlarla buluşturdu. Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda izleyicisiyle buluşan oyun, kendi halinde çalışan Orhan ile Aslı’nın komik tanışmasını  ve Orhan’ın Aslı’yı evliliğe ikna edişini mizahi bir dille anlatıyor. Komik anların bolca yaşandığı oyun, hanımlar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Zaman zaman Orhan Veli, Atilla İlhan ve Cemal Süreyya’nın da konu edinildiği oyun, izleyiciye kendi hayatlarından da kesitler sundu. Yaşamın  yoruculuğundan ve  stresinden biraz da olsa uzaklaştıklarını, zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirdiklerini  dile getiren Çayırovalı hanımlar, bu tarz etkinlik ve faaliyetleri onlarla buluşturan Başkan Şevki Demirci’ye teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.