Kültür Koleji Kahvaltıda buluştu

Gebze 26.01.2015 - 11:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kültür Koleji Kahvaltıda buluştu

Gebze’de faaliyet gösteren Amerikan Kültür Koleji hafta sonu okul binalarında Kahvaltıda Öğretmenler ile bir araya geldi. Şefin Catering tarafından verilen kavatlıya okul öğretmenleri ve Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) yönetimi katıldı.

GEBZE’DE GÜZEL İŞLER YAPIYORUZ Güzel bir ortamda gerçekleşen Kahvaltıda bir konuşma yapan Amerikan Kültür Koleji Kurucusu Mehmet Ünal, Kolej olarak Gebze’de kısa sürede çok yol kat ettiklerini dile getirerek şöyle konuştu: “Kolej olarak diğer okullarımızda olduğu gibi Gebze’de de güzel işler yapıyoruz. İkili Öğretmen sitemi bize başarı getirdi. Öğretmenlerimize bu özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizlerin her zaman hedefleri yüksektir. Biz hedeflerimize varmak için en güzel şekilde çalışıyoruz” dedi. ASİAD GEBZE’YE ÜYE OLDULAR Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne (ASİAD) üye olduk diyen Ünal: “Amerikan Koleji olarak Gebze ASİAD şubesine üye olduk. Bundan sonra kendileri ile güç birliği içinde çalışacağız. ASİAD’ın adını sık sık duyuyorduk. Şimdi içlerinde olmak bize mutluluk veriyor” dedi. ASİAD Gebze Şube Başkanı Tuncer Saltaş ise şöyle konuştu: “Mehmet Ünal bey’e bizi kahvaltıda ağırladığı için teşekkür ediyorum. Kendileri artık bizim üyemizdir. İş birliği içinde güzel şeyler yapacağız.” Dedi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  
Gebze’de faaliyet gösteren Amerikan Kültür Koleji hafta sonu okul binalarında Kahvaltıda Öğretmenler ile bir araya geldi. Şefin Catering tarafından verilen kavatlıya okul öğretmenleri ve Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) yönetimi katıldı.

GEBZE’DE GÜZEL İŞLER YAPIYORUZ

Güzel bir ortamda gerçekleşen Kahvaltıda bir konuşma yapan Amerikan Kültür Koleji Kurucusu Mehmet Ünal, Kolej olarak Gebze’de kısa sürede çok yol kat ettiklerini dile getirerek şöyle konuştu: “Kolej olarak diğer okullarımızda olduğu gibi Gebze’de de güzel işler yapıyoruz. İkili Öğretmen sitemi bize başarı getirdi. Öğretmenlerimize bu özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizlerin her zaman hedefleri yüksektir. Biz hedeflerimize varmak için en güzel şekilde çalışıyoruz” dedi.

ASİAD GEBZE’YE ÜYE OLDULAR

Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne (ASİAD) üye olduk diyen Ünal: “Amerikan Koleji olarak Gebze ASİAD şubesine üye olduk. Bundan sonra kendileri ile güç birliği içinde çalışacağız. ASİAD’ın adını sık sık duyuyorduk. Şimdi içlerinde olmak bize mutluluk veriyor” dedi. ASİAD Gebze Şube Başkanı Tuncer Saltaş ise şöyle konuştu: “Mehmet Ünal bey’e bizi kahvaltıda ağırladığı için teşekkür ediyorum. Kendileri artık bizim üyemizdir. İş birliği içinde güzel şeyler yapacağız.” Dedi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.