19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kulüpler o oyuncuyu kınadı!

Spor 06.12.2017 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kulüpler o oyuncuyu kınadı!

Kulüpler o oyuncuyu kınadı!

Değirmenderesporlu futbolcu Serhat Şensoy’un sosyal medya hesabından galip geldikleri Dilovası Belediyespor maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı ‘Terörüstleri yendik’ yazılı paylaşımı sonrasında ayağa kalkan spor kulüpleri, skandal paylaşım yapan Serhat Şensoy’u kınarken, Dilovası Belediyespor Kulübü’ne ‘Yalnız değilsiniz’ mesajı verdiler. KULÜPLER ÖFKE KUSTU Kirazpınarspor, verdiği mesajda “Dilovası Belediyespor-Değirmendere maçı sonunda soyunma odasında yapılan bu çirkince paylaşımı kınıyor, Dilovası Belediyespor’un yanında olduğumuzu belirtiyoruz.” Derken Darıcaspor da mesaj yayınladı. Mesajda, “Süper Amatör ligi Dilovası Belediyespor - Değirmendere spor maçının ardından Değirmenderespor'lu futbolcunun galibiyet sevinci namına spor ahlakıyla bağdaşmayan paylaşımını tasvip etmenin mümkün olmadığını bununla birlikte bireysel bir yanlış nedeniyle Değirmenderespor camiasına olayın mal edilmemesi gerektiği düşüncesi ile birlikte bir çok deplasmanında bulunup misafirhane karşılanıp uğurlandığımız Dilovası Belediyespor kulübünün hissiyatını samimiyetle paylaştığımızı spor kamuoyuna deklare ederiz” ifadesi yer aldı. FUTBOL DOSTLUKTUR  Genç Kalespor yayınladığı mesajda “Güzide ilçelerimizden Dilovası Belediyespor'a ve değerli halkına yönelik yazılan yazıyı ve paylaşımı sert bir dille kınıyoruz. Futbol'un dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmayınız.” derken Hidropaks Tayfunspor ise yazılı açıklamasında “Dilovası Belediyespor takımına karşı yapılan bu alçakça ve ahlaksızca paylaşımı sonuna kadar kınıyoruz ve lanetliyoruz. Bu paylaşımı yapan şahsın cezalandırılmasını istiyoruz. Biz Hidropaks Tayfunspor kulübü olarak her zaman güzel oyun, güzel sporcu ve iyiliğin temsilcisi olacağız.” mesajını yayınladı.
Kulüpler o oyuncuyu kınadı!

Değirmenderesporlu futbolcu Serhat Şensoy’un sosyal medya hesabından galip geldikleri Dilovası Belediyespor maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı ‘Terörüstleri yendik’ yazılı paylaşımı sonrasında ayağa kalkan spor kulüpleri, skandal paylaşım yapan Serhat Şensoy’u kınarken, Dilovası Belediyespor Kulübü’ne ‘Yalnız değilsiniz’ mesajı verdiler.

KULÜPLER ÖFKE KUSTU

Kirazpınarspor, verdiği mesajda “Dilovası Belediyespor-Değirmendere maçı sonunda soyunma odasında yapılan bu çirkince paylaşımı kınıyor, Dilovası Belediyespor’un yanında olduğumuzu belirtiyoruz.” Derken Darıcaspor da mesaj yayınladı. Mesajda, “Süper Amatör ligi Dilovası Belediyespor - Değirmendere spor maçının ardından Değirmenderespor'lu futbolcunun galibiyet sevinci namına spor ahlakıyla bağdaşmayan paylaşımını tasvip etmenin mümkün olmadığını bununla birlikte bireysel bir yanlış nedeniyle Değirmenderespor camiasına olayın mal edilmemesi gerektiği düşüncesi ile birlikte bir çok deplasmanında bulunup misafirhane karşılanıp uğurlandığımız Dilovası Belediyespor kulübünün hissiyatını samimiyetle paylaştığımızı spor kamuoyuna deklare ederiz” ifadesi yer aldı.

FUTBOL DOSTLUKTUR 

Genç Kalespor yayınladığı mesajda “Güzide ilçelerimizden Dilovası Belediyespor'a ve değerli halkına yönelik yazılan yazıyı ve paylaşımı sert bir dille kınıyoruz. Futbol'un dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmayınız.” derken Hidropaks Tayfunspor ise yazılı açıklamasında “Dilovası Belediyespor takımına karşı yapılan bu alçakça ve ahlaksızca paylaşımı sonuna kadar kınıyoruz ve lanetliyoruz. Bu paylaşımı yapan şahsın cezalandırılmasını istiyoruz. Biz Hidropaks Tayfunspor kulübü olarak her zaman güzel oyun, güzel sporcu ve iyiliğin temsilcisi olacağız.” mesajını yayınladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.