19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Küme düştük mü, kaldık mı?

Spor 13.07.2020 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Küme düştük mü, kaldık mı?

Verdiği tutarsız kararlarla futbol kamuoyunda akıl tutulmasına yol açan Türkiye Futbol Federasyonu, alamadığı(!) bir karar sebebiyle yeni bir kaos kapısı açtı. Geçtiğimiz günlerde 2.Lig, 3.Lig ve BAL ligini tescil eden TFF, liderleri şampiyon ilan ederken, 2.Lig ve 3.Lig’de matematiksel olarak küme düşmeyi garantileyen takımların küme düşürüldüğünü bildirmişti. Fakat belirsizliğini koruyan en önemli konu ise BAL ligindeki küme düşme durumu. ÇAYIROVASPOR AÇIKLAMA BEKLİYOR Federasyon bu konu hakkında açıklama yapmazken, kulüple alınacak kararı merakla bekleniyor. Küme düşme potası ve konumunda olan kulüpler yeni sezon planlaması yapamazken, TFF’yi eleştiri yağmuruna tuttular. Şu an birçok kulüp kendi içinde, ‘küme düştük mü, yoksa kümede kaldık mı’ sorusunu soruyor. Bu soruyu soran kulüplerden biri de temsilcimiz Çayırovaspor. İl sıralamasında son sırada yer alan yeşil siyahlı ekip, küme düşmenin olmayacağı inancıyla resmi açıklamayı bekliyor.

Verdiği tutarsız kararlarla futbol kamuoyunda akıl tutulmasına yol açan Türkiye Futbol Federasyonu, alamadığı(!) bir karar sebebiyle yeni bir kaos kapısı açtı. Geçtiğimiz günlerde 2.Lig, 3.Lig ve BAL ligini tescil eden TFF, liderleri şampiyon ilan ederken, 2.Lig ve 3.Lig’de matematiksel olarak küme düşmeyi garantileyen takımların küme düşürüldüğünü bildirmişti. Fakat belirsizliğini koruyan en önemli konu ise BAL ligindeki küme düşme durumu.

ÇAYIROVASPOR AÇIKLAMA BEKLİYOR

Federasyon bu konu hakkında açıklama yapmazken, kulüple alınacak kararı merakla bekleniyor. Küme düşme potası ve konumunda olan kulüpler yeni sezon planlaması yapamazken, TFF’yi eleştiri yağmuruna tuttular. Şu an birçok kulüp kendi içinde, ‘küme düştük mü, yoksa kümede kaldık mı’ sorusunu soruyor. Bu soruyu soran kulüplerden biri de temsilcimiz Çayırovaspor. İl sıralamasında son sırada yer alan yeşil siyahlı ekip, küme düşmenin olmayacağı inancıyla resmi açıklamayı bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.