Kura çekiliyor, haydi hayırlısı!

Spor 07.07.2015 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kura çekiliyor, haydi hayırlısı!

Temsilcimiz Darıca G.B’nin de yer aldığı Spor Toto 3. Lig gruplarının kura çekimi bugün yapılacak.

Temsilcimiz Darıca G.B’nin de yer aldığı Spor Toto 3. Lig gruplarının kura çekimi bugün yapılacak. TFF'nin Beykoz-Riva'da bulunan merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşecek olan 2015-2016 sezonu grup kura çekimi, saat 14.00'te başlayacak. kura çekimine Darıca G.B Kulübü’nü temsilen Kulüp Başkanı Abdullah Örs katılacak. Spor Toto 3. Lig fikstür çekimi ise grupların belirlenmesinin ardından önümüzdeki günlerde açıklanacak bir tarihte yapılacak. KOCAELİ’DEN 4 TAKIM BULUNUYOR İlimiz adına 3. Lig’de mücadele edecek olan Gölcükspor, Darıca Gençlerbirliği ve Derincespor’un da bu kura sonunda aynı grupta yer alma ihtimalleri bulunuyor. Sakaryaspor da geçtiğimiz sezon gibi Kocaeli takımları ile aynı torbaya girecek. Böylece komşu ile takımlarımızın aynı grupta mücadele etme ihtimali bulunuyor.
Temsilcimiz Darıca G.B’nin de yer aldığı Spor Toto 3. Lig gruplarının kura çekimi bugün yapılacak.

Temsilcimiz Darıca G.B’nin de yer aldığı Spor Toto 3. Lig gruplarının kura çekimi bugün yapılacak. TFF'nin Beykoz-Riva'da bulunan merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşecek olan 2015-2016 sezonu grup kura çekimi, saat 14.00'te başlayacak. kura çekimine Darıca G.B Kulübü’nü temsilen Kulüp Başkanı Abdullah Örs katılacak. Spor Toto 3. Lig fikstür çekimi ise grupların belirlenmesinin ardından önümüzdeki günlerde açıklanacak bir tarihte yapılacak.

KOCAELİ’DEN 4 TAKIM BULUNUYOR

İlimiz adına 3. Lig’de mücadele edecek olan Gölcükspor, Darıca Gençlerbirliği ve Derincespor’un da bu kura sonunda aynı grupta yer alma ihtimalleri bulunuyor. Sakaryaspor da geçtiğimiz sezon gibi Kocaeli takımları ile aynı torbaya girecek. Böylece komşu ile takımlarımızın aynı grupta mücadele etme ihtimali bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.