Kura için ne dediler?

Spor 07.07.2015 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kura için ne dediler?

Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Teknik Direktör Yavuz İncedal ve Futbol Şube Sorumlusu Yakup Törk, kura çekimini sıcağı sıcağına gazetemize değerlendirdi.

ÖRS: HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, 3.Lig’de bulunan 57 takımın da birbirinden güçlü olduğunu ve hiçbir maçın kolay geçmeyeceğini savundu. Rakipler zor da olsa Darıca G.B’nin bu ligde her takımı yenecek güce sahip olduğunun altını çizen Başkan Örs, kuranın Darıca G.B’ye hayırlı olmasını diledi. 3.Grup’la ilgili değerlendirmelerde bulunan Abdullah Örs, 7 tane Doğu ve Güneydoğu ekipleri olmak üzere uzak deplasmanlara gideceklerini, bu takımların maddi olarak çok yeterli olmasa da son durumlarını görmeden yorum yapmanın doğru olmayacağını söyledi. Bu uzak deplasmanların artılarının da, eksilerinin de olacağını vurgulayan Başkan Örs, 3.Grup’ta; Kastamonuspor, Çorum Belediyespor ve B.Petrolspor’un öne çıkan takımlar olarak sıraladı. İNCEDAL: ZOR BİR GRUBA DÜŞTÜK Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, 3.Grup’ta denk takımların olduğunu ve zor bir gruba düştüklerini söyledi. Kağıt üzerinde konuşmanın çok da doğru olmadığını kaydeden İncedal, ‘’Yorum yapmak için erken. Şu an kolay gibi gözüken takımlar, yapacağı doğru transferlerle ligde fark yaratabilir. Bizim yapmamız gereken; hangi grupta olursak olalım, tüm maçlara kazanma arzusuyla çıkmalıyız’’ dedi. Deneyimli teknik adam 3.grupta; Niğde Belediyespor, Kastamonuspor, Gölcükspor, B.Petrolspor, Van BŞB, Bayburt İl Özel İdare ve Beylerbeyi takımlarını öne çıkararak, bu ekiplerin şampiyonluk mücadelesinin içinde olacağını söyledi. TÖRK: ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK Darıca G.B Futbol Şube Sorumlusu Yakup Törk, kurayı ‘’Ateşten gömlek giydik’’ olarak değerlendirerek oldukça zor bir gruba düştüklerini söyledi. Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın açıklamalarına benzer bir açıklama yapan Törk, 3.Lig’de mücadele edecek olan her takımın güçlü olduğunu ve hiçbir takımın kolay lokma olmadığını söyledi. Darıca G.B’nin her takımı yenebilecek güce sahip olduğunu kaydeden Yakup Törk, ‘’3.Lig’de 57 takım var. Günümüz futbolunda artık her rakip her rakibi yenebiliyor. Maçlar sahada kazanılır. Darıca G.B yeni sezona çok farklı bir şekilde girecektir. Yapacağımız takviyelerle zorlukların üstesinden kalkacağımıza inanıyorum’’ dedi. 
Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Teknik Direktör Yavuz İncedal ve Futbol Şube Sorumlusu Yakup Törk, kura çekimini sıcağı sıcağına gazetemize değerlendirdi.

ÖRS: HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ

Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, 3.Lig’de bulunan 57 takımın da birbirinden güçlü olduğunu ve hiçbir maçın kolay geçmeyeceğini savundu. Rakipler zor da olsa Darıca G.B’nin bu ligde her takımı yenecek güce sahip olduğunun altını çizen Başkan Örs, kuranın Darıca G.B’ye hayırlı olmasını diledi. 3.Grup’la ilgili değerlendirmelerde bulunan Abdullah Örs, 7 tane Doğu ve Güneydoğu ekipleri olmak üzere uzak deplasmanlara gideceklerini, bu takımların maddi olarak çok yeterli olmasa da son durumlarını görmeden yorum yapmanın doğru olmayacağını söyledi. Bu uzak deplasmanların artılarının da, eksilerinin de olacağını vurgulayan Başkan Örs, 3.Grup’ta; Kastamonuspor, Çorum Belediyespor ve B.Petrolspor’un öne çıkan takımlar olarak sıraladı.

İNCEDAL: ZOR BİR GRUBA DÜŞTÜK

Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal, 3.Grup’ta denk takımların olduğunu ve zor bir gruba düştüklerini söyledi. Kağıt üzerinde konuşmanın çok da doğru olmadığını kaydeden İncedal, ‘’Yorum yapmak için erken. Şu an kolay gibi gözüken takımlar, yapacağı doğru transferlerle ligde fark yaratabilir. Bizim yapmamız gereken; hangi grupta olursak olalım, tüm maçlara kazanma arzusuyla çıkmalıyız’’ dedi. Deneyimli teknik adam 3.grupta; Niğde Belediyespor, Kastamonuspor, Gölcükspor, B.Petrolspor, Van BŞB, Bayburt İl Özel İdare ve Beylerbeyi takımlarını öne çıkararak, bu ekiplerin şampiyonluk mücadelesinin içinde olacağını söyledi.

TÖRK: ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK

Darıca G.B Futbol Şube Sorumlusu Yakup Törk, kurayı ‘’Ateşten gömlek giydik’’ olarak değerlendirerek oldukça zor bir gruba düştüklerini söyledi. Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın açıklamalarına benzer bir açıklama yapan Törk, 3.Lig’de mücadele edecek olan her takımın güçlü olduğunu ve hiçbir takımın kolay lokma olmadığını söyledi. Darıca G.B’nin her takımı yenebilecek güce sahip olduğunu kaydeden Yakup Törk, ‘’3.Lig’de 57 takım var. Günümüz futbolunda artık her rakip her rakibi yenebiliyor. Maçlar sahada kazanılır. Darıca G.B yeni sezona çok farklı bir şekilde girecektir. Yapacağımız takviyelerle zorlukların üstesinden kalkacağımıza inanıyorum’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.