Kurallara uyduk, evde kaldık

Siyaset 27.04.2020 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kurallara uyduk, evde kaldık

Dört günlük sokağa çıkma kısıtlaması gece 00.00’da sona erdi. Bugüne kadar ki en uzun süre olan dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasında bölgemizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası yetkilileri dinleyerek evde kalıp başarılı bir sınava imza attı. Ülkemizde ve bölgemizde dört günlük sokağa çıkma yasağı dün gece 00.00’da sona erdi. Bu sabah itibariyle yaşam normale dönerken bölgemiz iyi bir sınav verdi. Bugüne kadar ki en uzun süre olan dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasında bölgemizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası yetkilileri dinleyerek evde kalıp başarılı bir sınava imza attı. Vatandaşlar kurallara uydu yetkililer ise dört gün boyunca aksatmadan mesai yaptı. GEBZELİLER SINAVI GEÇTİ  Gebze’nin dört bir yanında vatandaşlar, dört gün boyunca evlerde kalarak salgın konusunda üzerine düşeni yaptı. Kentin dört bir yanında sokaklar boş, caddeler sakin bir görüntü verdi. Sokaklarda kediler, köpekler ve kuşlardan başka canlı neredeyse görülmedi. Görevlerini yapan polis ekipleri etrafta sıkı güvenli tedbirleri alırken herhangi bir sorun yaşanmadı. Yetkililerin çağrılarına kulak veren vatandaşlar dört günlük sokak kısıtlaması sınavını başarıyla geçti. MUZZAFER BIYIK TEŞEKKÜR ETTİ Darıca dört günlük sokağa çıkma yasağını herhangi bir aksaklık ve problem yaşamadan kapattı. Dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasına ve kurallara harfiyen uyan vatandaşlar, evde kalarak dört gün boyunca evlerinde zaman geçirdiler. Konuyla ilgili sosyal medya sayfasından bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer bıyık vatandaşlara teşekkür ederek “Tüm Darıcalı vatandaşlarımızı kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Corona virüs belasını el ele vererek atlatacağız. Kurallara uymaya ve dikkatli olmaya devam edelim. Her şey bizim ve çevremizin sağlığı adına” ifadesini kullandı. ÇAYIROVA VE DİLOVASI DA BAŞARDI Çayırova ve Dilovası’ndaki tablo da diğerlerinden farksızdı. Vatandaşlar çağrılara kulak vererek güneşli havaya rağmen evlerinde kalarak yetkililere yardım ettiler. Salgın boyunca her an daha da bilinçlenen vatandaşlar örnek bir tabloya imza atarken görevlilerin işlerini kolaylaştırdılar. Salgının sona ermesini arzulayan vatandaşlar her şeyin eskisi gibi olmasını isterken hem Çayırova’da hem de Dilovası’nda dört gün boyunca hiçbir aksaklık meydana gelmedi.  

Dört günlük sokağa çıkma kısıtlaması gece 00.00’da sona erdi. Bugüne kadar ki en uzun süre olan dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasında bölgemizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası yetkilileri dinleyerek evde kalıp başarılı bir sınava imza attı.

Ülkemizde ve bölgemizde dört günlük sokağa çıkma yasağı dün gece 00.00’da sona erdi. Bu sabah itibariyle yaşam normale dönerken bölgemiz iyi bir sınav verdi. Bugüne kadar ki en uzun süre olan dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasında bölgemizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası yetkilileri dinleyerek evde kalıp başarılı bir sınava imza attı. Vatandaşlar kurallara uydu yetkililer ise dört gün boyunca aksatmadan mesai yaptı.

GEBZELİLER SINAVI GEÇTİ 

Gebze’nin dört bir yanında vatandaşlar, dört gün boyunca evlerde kalarak salgın konusunda üzerine düşeni yaptı. Kentin dört bir yanında sokaklar boş, caddeler sakin bir görüntü verdi. Sokaklarda kediler, köpekler ve kuşlardan başka canlı neredeyse görülmedi. Görevlerini yapan polis ekipleri etrafta sıkı güvenli tedbirleri alırken herhangi bir sorun yaşanmadı. Yetkililerin çağrılarına kulak veren vatandaşlar dört günlük sokak kısıtlaması sınavını başarıyla geçti.

MUZZAFER BIYIK TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca dört günlük sokağa çıkma yasağını herhangi bir aksaklık ve problem yaşamadan kapattı. Dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasına ve kurallara harfiyen uyan vatandaşlar, evde kalarak dört gün boyunca evlerinde zaman geçirdiler. Konuyla ilgili sosyal medya sayfasından bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer bıyık vatandaşlara teşekkür ederek “Tüm Darıcalı vatandaşlarımızı kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Corona virüs belasını el ele vererek atlatacağız. Kurallara uymaya ve dikkatli olmaya devam edelim. Her şey bizim ve çevremizin sağlığı adına” ifadesini kullandı.

ÇAYIROVA VE DİLOVASI DA BAŞARDI

Çayırova ve Dilovası’ndaki tablo da diğerlerinden farksızdı. Vatandaşlar çağrılara kulak vererek güneşli havaya rağmen evlerinde kalarak yetkililere yardım ettiler. Salgın boyunca her an daha da bilinçlenen vatandaşlar örnek bir tabloya imza atarken görevlilerin işlerini kolaylaştırdılar. Salgının sona ermesini arzulayan vatandaşlar her şeyin eskisi gibi olmasını isterken hem Çayırova’da hem de Dilovası’nda dört gün boyunca hiçbir aksaklık meydana gelmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.