19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kuralları unutmaya devam ediyoruz

Gebze 01.08.2020 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kuralları unutmaya devam ediyoruz

Kovid-19 salgını can almaya devam ederken Gebze’deki otobüs duraklarında salgını hala ciddiye almadığımız ve salgına meydan okuduğumuz gözler önüne seriliyor. Özellikle sosyal mesafe kuralı için öğreneceğimiz şeyler bir hayli fazla.  SOSYAL MESAFE UNUTULUYOR  Koronavirüs salgını gerek yurt içinde gereke yurt dışınca can almaya devam ediyor Başta sağlık bakanı Fahrettin Koca olmak üzere yetkililer, kurallar konusunda uyarırken ne yazık ki çoğu zaman kurallar ihmal ediliyor. Gebze çarşıdaki manzara, kurallar konusunda sınıfı geçemediğimizi gösterirken özellikle otobüs duraklarındaki tablo pek iç açıcı değil. Çoğu zaman sosyal mesafe kuralı hiçe sayılırken Kovid-19 hala ciddiye almadığımız gözler önüne seriliyor.  SALGINDAN HABERİ OLMAYAN ÇOK Otobüs duraklarındaki kalabalık ve sosyal mesafe kuralının hiçe sayılması dikkatten kaçmazken bu anlamda hala dersimize çalışmadığımız bir hayli gerçek. Bu anlamda objektiflere takılanlar ne yazık ki kurallara uyamayan bir kesimin hala var olduğu yönünde. Tüm uyarılara karşın salgını hafife almayı sürdürüyoruz. Bu tabloları görenler “Salgın şaka değil. Koca bir geçek. İnşallah sonunda üzülen bizler olmayız. Pek çoğumuz salgından habersiz durumdayız” yorumunu yapıyorlar.

Kovid-19 salgını can almaya devam ederken Gebze’deki otobüs duraklarında salgını hala ciddiye almadığımız ve salgına meydan okuduğumuz gözler önüne seriliyor. Özellikle sosyal mesafe kuralı için öğreneceğimiz şeyler bir hayli fazla. 


SOSYAL MESAFE UNUTULUYOR 
Koronavirüs salgını gerek yurt içinde gereke yurt dışınca can almaya devam ediyor Başta sağlık bakanı Fahrettin Koca olmak üzere yetkililer, kurallar konusunda uyarırken ne yazık ki çoğu zaman kurallar ihmal ediliyor. Gebze çarşıdaki manzara, kurallar konusunda sınıfı geçemediğimizi gösterirken özellikle otobüs duraklarındaki tablo pek iç açıcı değil. Çoğu zaman sosyal mesafe kuralı hiçe sayılırken Kovid-19 hala ciddiye almadığımız gözler önüne seriliyor. 


SALGINDAN HABERİ OLMAYAN ÇOK
Otobüs duraklarındaki kalabalık ve sosyal mesafe kuralının hiçe sayılması dikkatten kaçmazken bu anlamda hala dersimize çalışmadığımız bir hayli gerçek. Bu anlamda objektiflere takılanlar ne yazık ki kurallara uyamayan bir kesimin hala var olduğu yönünde. Tüm uyarılara karşın salgını hafife almayı sürdürüyoruz. Bu tabloları görenler “Salgın şaka değil. Koca bir geçek. İnşallah sonunda üzülen bizler olmayız. Pek çoğumuz salgından habersiz durumdayız” yorumunu yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.